Son 3 yorum Adult site önerisinde bulunmuş. Tamamen değişik olsun, direkt isim üzerinden gidelim yangın var. Yangın ihbar sistemi yapabilirsin, bunu da direkt olarak bir uygulamaya bağlayıp, onun üzerinden de insanlar ihbarda bulunabilir. Tabii bunun için bölgesel olarak itfaiyelerle anlaşma yapıp sistemi kabul ettirmen gerekir.
AppStore'da Yangın Var Diye Bir İtfaiye Oyunu Vardı ve Oyun Gayet tutulmuştu bir dönem bunu uygulama geliştirici ile görüşüp oyunu internetten oynanabilir hale getirip bir rant sağlayabilirsiniz mesela "candy crush" gibi düşünün kullanıcılar bir birleri ile yarışabilsinler vs. vs.
hocam o oyun hakkinda hic bir bilgim yok ama dedigin sey cok mantikli.
güvenlik sistemleri ile ilgili çalışan şirketlerin alabileceği bir domain. Anahtar kelimede biraz çalışıp dikkatlerini çekebilirsiniz.
yangın söndürme cihazları
yangın alarm sistemleri
yangın ihbar
yangın söndürme vb.
yangın söndürme cihazları
yangın alarm sistemleri
yangın ihbar
yangın söndürme vb.
bu da aklima geldi ama bence yangin haber sistemi guzel olmaz mi? nasil bu sitede depremleri gorebiliyorsak; http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst9.asp bunun yangin icin olani?
Domain her yönden kullanılabilir valla :D
tesekkur ederim hocam :D
Bir iki gun once 200 TL fiyata satış ilanınızı görmüştüm sanırım, muhteşem domain diye; adult içerik için kullanabilirsiniz ilk fikri çağrışım olarak; maalesef bunu da tavsiye etmiyorum. Belki kampanya, indirim veya kupon dagitim sitesi olarak markalaşabilirsiniz akılda kalıcı ancak o da oldukça zor iş..
evet, ancak fiyati indirdim. cok uctugumu farkettim :D ayrica hocam benimde ilk aklimda sicak firsat projesi vardi. teklifler kampanyalar gibi :p
adult reklamcı sitesi gibi. adult içerikte kullanılabilir.
adulta sicak bakmiyorum hocam.