-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, elimde
www.vitaminsiz.com adında bir sitem mevcut. Birçok kişi 2009 yılından bu zamana kadar kullandığımı bilir siteyi, fakat forumlar bildiğiniz gibi iyice öldü. Şimdi diyorum ki; siteyi komple silip veritabanını satıp sıfırdan bir site mi kurayım (blog vb.)? Yoksa bu şekilde geliştirip büyüteyim mi? Ne yapacağıma karar veremediğim bir site maalesef.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Bende normalde bir forum acicaktim kadinlara yonelik ama bloga dondum. Forumda uye olmadikdan sonra bos gozukuyor ama blogda girend3 olmasa olay bilgielrin olmasi
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domain akılda kalıcı ve hoşuma gitti. Forum yerine farklı projeler yapabilirsiniz daha çok para kazanmaya yönelik orjinal fikirler üreterek tabiki bu benim fikrim.
iyi çalışmalar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
EOSTEK adlı üyeden alıntı
Domain akılda kalıcı ve hoşuma gitti. Forum yerine farklı projeler yapabilirsiniz daha çok para kazanmaya yönelik orjinal fikirler üreterek tabiki bu benim fikrim.
iyi çalışmalar..
Merhabalar, yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Alan adım maalesef Adsense'den banlı, tekrar bir mail gönderip incelemeleri talebinde bulunacağım. Benim aklımda veritabanımı satıp eğlence üzerine kalite anlamında iyi bir blog oluşturmak var. Sizce bu fikir nasıl olur?
OzFirat adlı üyeden alıntı
Bende normalde bir forum acicaktim kadinlara yonelik ama bloga dondum. Forumda uye olmadikdan sonra bos gozukuyor ama blogda girend3 olmasa olay bilgielrin olmasi
Merhabalar, yorumunuz için teşekkür ediyorum sizede. Aslında en mantıklı olanı blog fakat 2009 Mart ayında aklımıza ilk gelen forum olmuştu, yukarıdaki mesajda da dediğim gibi veritabanımı satmam sizce nasıl olur?
kişisel bloğ • tevfik.org