-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bizde en büyük problem, işe başlamadan önce işveren ve işi yapacak kişinin tam iş tanımı yapmadan işe başlaması.
Yaptığım her işte bu plansızlığın sonuçlarına acı şekilde katlandım. Her işten sonra bi dahaki sefere böyle olmayacak diyorum yine aynısı oluyor. Plansız çalışmak iki tarafında zararına oluyor.
+İşveren başta düşük fiyat almak için işi basite indirgeyerek tanımlıyor. Anlaşmadan sonra özellik ekletmeye çalışıyor vs vs. sebepler uzar gider :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aslında ülkemizde bu konuda abartılacak derecede eksik yok. Sadece PROFESYONEL kişilerin fiyatları iş verenlere pahalı geldiği için forumlardan medet umuyorlar. Ne kadar ekmek o kadar köfte...
Sakın yanlış anlamayın ama UNKEF işin değerini yaptıran değil yapan koyar. Sizin fiyat biçebilmeniz için o işi yapabiliyor olmanız gerekir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, iş ile ilgili mesaj gönderdim .
Saygılarımla
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Üniversite mezunu elektronik mühendisiyim diye geçinip hava atan birinin eline verdim direnci oku bakalım kaç ohm dedim baktı aval aval okuyamadı.(basit aslında renk kodlarından kaç ohm olduğu çıkıyor)
Ülkemizde yetkisi olanın bilgisi yok bilgisi olanın ise yetkisi yok .
Yazılımcı bulamamanız normal olmayacaksa zorlamayacaksın hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Bu karakter meselesi hocam işi bilsin bilmesin bir insanın karakteri bozuksa sonuç bu şekilde oluyor.İş ahlakı yok ve karşısındakinin zor durumda kalıp kalmaması onu ilgilendirmiyor.Yabancılar işini net ve düzgün bir biçimde yapmasının sebebi yetiştirilme tarzı ve işine sahip çıkmasından kaynaklanıyor.Biz millet olarak işimizi düzgünce yapmıyoruz ve birçok iş yarım yamalak kalıyor. Ticaret yapıyorum ve ödemeyi almadan mal gönderince milyon tane bahane ve ödeme gelmiyor.Millet olarak çok karaktersiziz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben bugün forumda bir arkadaşa sitesi ile ilgili yorum istediği konusuna istinaden "kullanıcı dostu yaparsan daha iyi olur" dedim. Adam kullanıcı dostu ne demek hocam dedi. Yani, tasarımı yapmış, gerisine karışmam diyor. Kendisine tasarımcı süsü vermiş adam bunu yapıyor. Yine bugün seo mesleği olan birisi Google'de neden 1. olamıyorum diyordu. Bunlara bakınca genel olarak bir sıkıntı ortaya çıkıyor. Çocuğu yap, sokağa sal, ne olursa olsun gibi bi şey.
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Nasil bulamadiniz sasirdim forumda o kadar uzman yazilimci kardeslerimiz var denk gelmemissiniz heralde, bide erdalgozum hocamizla bir görüşün isterseniz