ozgurgezen adlı üyeden alıntı

hopdi dogru dedi. Forumda zaman gecirince kim is yapiyor, kim anlamiyor, mesajlarindan bile belli oluyor.

ponpei, sana kismen katiliyorum ama simdi soyle birsey de var. ben editor ilanimini bundan 3 ay once bir websitesi uzerinden ciktim, profesyonel sekilde yonetilen. 1 ay boyunca en az 10 kisi ile gorustum, hepsi o sekilde ya bu sekilde vazgecti. Son teklifi kabul eden sahis da pazarlik yapti, 3 saat telefonda anlattim. ertesi gun ben yapmiyorum dedi ve vazgecti, tabi eksi puanimi eksik etmedim. Olay platform veya forum degil. insanlara kolay para pesinde artik sanirim.

1 ay falan oldu bir arkadasla calisiyorum forumdan, duzenli olarak isini yapiyor, gecen hafta da o platformdan da buldum baska bir arkadas onla da calisiyoruz. Isini yapan duzgun insanin karsina nerede cikacagi belli olmuyor.

Doğru diyorsunuz aslında. Ama ben tüm detaylarımız özel olarak word'e yazdım çizdim öyle veriyorum zaten. Öyle ayaküstü anlatır gibi yapmıyorum.

Birde ben eksi puan da vermiyorum iş yapmayanlara. Çünkü biri ailevi problem diyor, diğeri kişisel büyük problem diyor, biri arkadaşının gazabına uğruyor. Yani eksi verince sanki acımasız gibi hissediyorum kendimi. İşi son yarım bırakan arkadaş zaten eksi puan verseniz de sizden hiç üzülmem çok haklısınız eksiyi ben hakediyorum dedi kendini çok özür diledi. Hatta bu yarım kaldı ama bir php işinizde ücretsiz yapacagım dileginiz zaman söyleyin ve isterseniz hemen eksi puan verin çok haklısınız dedi.

Ek Olarak:

renpeli adlı üyeden alıntı

UNKEF Hayırdır üzerine mi alındın? Nasıl yorum yapacağımı kimseye sormam ayrıca ccc falan da beni ilgilendirmez.

Hala daha üzerine mi alındın diyorsunuz? Ayrıca tanışmıyoruz senli benli konuşma benimle. Konuya saçma sapan boş yorum yapılmasın.