İşini çok iyi yapan insanların çoğu zaten forumda gezeceğine çalışıyordur. Klasik ASP ile bir sistem olsaydı her türlü yardımcı olurdum ama php konusunda o kadar uzman değilim.

15 yaşından beri 14 yıldır yazılımla uğraşan biri olarak söyleyebileceğim birşey var. Bir kere iyi yazılımcılar bulmak ülkemizde en zor iş, parmakla sayılacaktan biraz daha fazlayız diye düşünüyorum. Çok ileri seviyede olanlar zaten yurt dışında çalışıyorlar. Milletimizde işi verirken çok birşey yok ya 3-5 şey var onları yaptıkmı tamamdır diyip işi veriyorlar. İşi verdikten sonra 2 dil daha olcaktı diyorlar şunlarıda koyabilirmiyiz diye ekstra birkaç şey daha çıkarıyorlar ama para vermeye gelince anlaşılan şekilde oluyor ( genel olarak söyledim ben her ekstraya ekstra ücret alıyorum)

Tüm müşterilerimden de duyduğum şu düzgün webci ( çoğu bu tabiri kullanıyor ) bulunmuyor ekstra bir özellik istediğimizde bakayım vs diye kıvırıp duruyorlar. Nedenide şu işi bilmiyorlar. Çoğu kişinin yazılımcıyım webmasterım diyip wordpress + eklenti kurup üstünede tema koyup çakmasıda çoğu iş yapan insanı mesleğinden soğuttu. Bende bu soğuyanlardan biriyim