Steeldc adlı üyeden alıntı

erekaone Zaten yapılmış bir sistemi yapmak çok mantıksız, "Amerika bir defa keşfedildi, tekrar keşfetmeye gerek yok." Yazılımcı diye dolaşıyoruz hadi bir google kuralım o halde, kim gelip de kullanacak?


Dostum vergisini verecek o zaman o yapılmışı. Yapıldı bir daha yapmayalım diye bir argüman ne kadar doğru sence ? Senin örneğinden yola çıkarsak niye yandex bing yahoo vs. var ? Yapılmış olsa bile ülke içinde bir katma değer üretmenin kime zararı var? Ben aşırı milliyetçi biri değilim ancak bütün dünya bir şekilde ihtiyaçlarını yerli üreticilerinden sağlarken biz niye yapılmışını kullanalım. Biraz da küresel düşünmek lazım, nispeten.

Kefaret adlı üyeden alıntı

erekaone o kadar Türk edebiyatı şairi, yazarı varken gidip nietzsche'nin fotoğrafını profil fotoğrafı yapan bir arkadaştan bunları duymak güldürdü doğrusu. Büyük ihtimal siz Mustafa Kemal Atatürk'ün yazdığı Nutuktan önce Adolf Hitlerin yazdığı Kavgam adlı kitabı okumuşsunuzdur. Hep bi kendi ülkesini, ülkesindeki vatandaşları kötüleme isteği. Yeter yahu.


Keşke bu kadar üstüne alınmasaydın :) Profil fotoğrafından yola çıkıp da kişilik analizi yapman da beni güldürdü. İkisini de okumadım. Ülkemde ki vatandaşı kötülemiyorum ancak eksik olan bir noktaya değiniyorum özgür irademle. Söylenmesi gerektiğini düşündüğüm bir şey vardı söyledim. Siyasi bir kanada ya da başka türlü gocunmalara girmeyelim lütfen. İyi forumlar