colic adlı üyeden alıntı

1 - Hocam total kazançtan ziyade sadece sattığınız siteye ait son 3 aylık kazançları, hit grafiklerini görmemiz mümkün mü?
2 - Analiz raporunda nisan sonu mayıs başındaki hitlerin düşüş nedeni nedir?
3 - link kısaltma hesabını/hesaplarını devredecek misiniz?

1: Merhabalar hocam. Ayrıştırabildiğim kazançları zaten ekledim. Ayrıştıramadığım yani siteye göre analiz oluşturamadığım firmaların ise total kazançlarını ekledim.

2: Konuda da belirttiğim gibi askere gidip geldim. Askere gitmeden önce site hiti günlük 4k civarıydı. Askerdeyken site güncel kalmadı. ilgilenen de yoktu. Kitapları payalaştığımız upload servisinin hesapları silmesi nedeniyle kırık linkler oluştu ve haliyle ziyaretçi düşüşü oldu. Ben şuan kırık link bildirimlerine göre anında güncelleme yapmaktayım. Ancak hitlerimiz maalesef ki şuan gördüğünüz gibidir. Zaten öyle olmamış olsaydı siteyi bu fiyata satmazdım.

3: Maalesef link kısaltma sitelerinin hesaplarını devretmeyeceğim. Alacak olan arkadaş bir hafta gibi bir sürede oturup linkleri kendi firmasıyla değiştirmesi gerekmektedir.

+ Artı olarak; siteyle hala ilgilenemiyorum ve düzenli içerik giremiyorum. Site teması tarafımca düzenlenmiş olup menülere iconlar eklenmiştir. Düzenli içerik girilmesi halinde hit sayısında artış olmaktadır. Ayrıca sitede anlık sayaç mevcuttur. Bu şartlar doğrultusunda dilerseniz site adresini pm atabilirim.