hocam destan yazmıştım. elektirikler gitti hepsi gitti :D tekrardan yazmaya üşeniyorum özet gecim soru kalsırsa sorarsınız.

Bu oyunu iki yol ile yaparsınız gözünüzde büyütmeyin.

Ya C++ iyice sindirip 2 arkadaş saglam bir şekilde sponsorlu bir şekilde yaparsınız. ama ilk başkta C++ sindirmeniz gerekiyor (tavsiyem) Oyun tutmasa veya olmasa bile eelinizde bir şeyler kalır.

Yada UE4 gibi oyun motorları kullanırsınız ki UE4 geliştirmeni olaraktan önermiyorum cünki UE4 Mobil platform icin fazla iyi bana görene alaka diye bilirsiniz UE4 Windows (özellikle) icin var.
Hic yazılım bilmeden bildiginiz bilgiler kadar ortaya koya bilir ve hevesiniz artarak eylenerek yaparsınız. ve yanınıza 3-5 kişi alarak güzel şeyler yapabilirsiniz

Oyunu gözünüzde büyütmeyin Olay şu sadece Modeller ve haritalar yapılıcak ve grafikler gerisi bilgi ve akıl işi :) ve büyük firmalar demişsiniz. alakası bile yok o firmaları araştırırsanız bunların kurucularının nasıl ekipler oldugunu görürsünüz :)

Bu arada tavsiyem direk ona benzer yapmayın büyük bir kayıp olur heycan ve aksiyon verici bir oyun yapmanızı tavsiye ederim :)