wmaraci reklam
tr.link

sizce 301 işime yararmı

4 Mesajlar 781 Okunma
acebozum
tr.link

cybersoldier cybersoldier cybersoldier Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek elektronik
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 225
  • Beğeniler 126 / 41
  • Ticaret 1, (%0)
merhaba arakdaslar benim 2007 kayıtlı bir domainim var bu domaine kendi firmam icin site kuruyorum siteyi geliştirdikten sonra com.tr olan farkli bir domaine 301 ile yonlendirmek istiyorum bu işlem için bir kac sorum olacak uzman arkadaslardan yardım beklıyorum

1 com.tr domaine 301 yaptıgım zaman tum backlinkler ve google indexleri com.tr domaine gececekmidir
2 indexler com.tr domaine gectiginde eski domain ne olacak ? google gozundeki degeri düsecekmi ?
3com.tr domain yeni oldugu icin eyer backlinklerde bu domaine geciyorsa googlenin yeni sitede bukadar cok index ve backlink olmasına ne gibi tepkisi olabilir

herkese tesekur ederım

googleasistan
reklam

snndgny snndgny WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 6 / 73
  • Ticaret 22, (%100)
301 hakkında çeşitli konular var fakat yüklü bir indexi olan site için arkadaşımın çalıştığı şirkette denediler ve 3 4 gün içerisinde sonuç vermeye başladı. Yalnız yönlendirmeyi yaptıktan sonra google' a bilgilendirme yaparsanız sorun olmaz. Sorunun aksine faydalı olduğunu düşünüyorum.

+ olarak backlinkler diğer domaine geçmiyor diye biliyorum, eski domain ise zamanla kaybolacaktır ortalıktan.
Emreee cybersoldier

kişi bu mesajı beğendi.

cybersoldier cybersoldier cybersoldier Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek elektronik
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 225
  • Beğeniler 126 / 41
  • Ticaret 1, (%0)
snndgny tesekkür ederim yorumun icin ama tam kafama takılan sorulara cevap bulamadım bir sürü makale okudum ama malesef sorularıma cevap bulamıyorum

snndgny snndgny WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 6 / 73
  • Ticaret 22, (%100)

cybersoldier adlı üyeden alıntı

snndgny tesekkür ederim yorumun icin ama tam kafama takılan sorulara cevap bulamadım bir sürü makale okudum ama malesef sorularıma cevap bulamıyorum

Malesef günümüz paylaşımlarında pek düzgün içerik bulunmuyor, bulunsa bile çok az içerik var sırf google' da araması var diye tekil hit kazanmak için bi paragraf yazıp yayınlıyolar araştırma yapmadan. Bu konu ile alakalı yeni site için pek zararı olacağını düşünmüyorum. Google' ı bundan haberdar edeceğiniz için sorun çıkmayacaktır.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al