-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
merhaba arakdaslar benim 2007 kayıtlı bir domainim var bu domaine kendi firmam icin site kuruyorum siteyi geliştirdikten sonra com.tr olan farkli bir domaine 301 ile yonlendirmek istiyorum bu işlem için bir kac sorum olacak uzman arkadaslardan yardım beklıyorum
1 com.tr domaine 301 yaptıgım zaman tum backlinkler ve google indexleri com.tr domaine gececekmidir
2 indexler com.tr domaine gectiginde eski domain ne olacak ? google gozundeki degeri düsecekmi ?
3com.tr domain yeni oldugu icin eyer backlinklerde bu domaine geciyorsa googlenin yeni sitede bukadar cok index ve backlink olmasına ne gibi tepkisi olabilir
herkese tesekur ederım
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
301 hakkında çeşitli konular var fakat yüklü bir indexi olan site için arkadaşımın çalıştığı şirkette denediler ve 3 4 gün içerisinde sonuç vermeye başladı. Yalnız yönlendirmeyi yaptıktan sonra google' a bilgilendirme yaparsanız sorun olmaz. Sorunun aksine faydalı olduğunu düşünüyorum.
+ olarak backlinkler diğer domaine geçmiyor diye biliyorum, eski domain ise zamanla kaybolacaktır ortalıktan.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
snndgny tesekkür ederim yorumun icin ama tam kafama takılan sorulara cevap bulamadım bir sürü makale okudum ama malesef sorularıma cevap bulamıyorum