Yapabilirsin elbet de, Payoneer kart ile TEB, Türkiye İş bankası ATM'lerinden çekim yapabilirsin ama dönüştürme yada çekim komisyonu var bunu göz önünde bulundurmalısın.

Yapman gereken; Paypal hesabını dilersen Türkiye dışında bir şahsın üzerine alabilirsin yada kendini o şekilde gösterebilirsin. Sonra Payoneer'a katılım sağlayacak kart istenimin de bulunacaksın, Payoneer kartın geldiğinde aktivasyonu yapıp paypal'ı Payoneer ile ilişkilendireceksin.

Paypal'a gelen ödemeyi Payoneer hesabına aktarıp, İş bankası ve Teb bankaları atmlerinden çekim yapacaksın. Komisyon olarak an itibari ile bilgim yok benim de Payoneer kartım var ve adsense ödemelerimi onunla alıyordum. Bu yüzden konuya cevap verme gereği duydum :)

Dipnot: Paypal bu lisans anlaşmasını sağlayamamakla büyük bir sorun oluşturdu. Aynı zamanda yapılan onca para akışını yetkililer görmüyor mu ki milyonlarca insanı mağdur ediyorlar. Umuyorum ki yakın bir zamanda yeniden aktif hale gelir yoksa Ticaret forumları da dahil alt üst olur :)