-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Benim blogger üzerinden bir blogum var ve her gün düzenli olarak içerik giriyorum. Twitter üzerinden hastagler ile girdiğim içeriklerin bağlantıları ve içeriğin başlığı ile bu hastahler ile paylaşıyorum. Her içeriğin bağlantısının altına da birkaç tane hastagi ekliyorum. Bu sayede hastag ile ard arda bağlantıyı 5 10 kez paylaştığım da gösterim sayısı bir anda 30 40 artıyor. Aynı zamanda bir süre sonra yine gösterim sayısı az da olsa artmaya devam ediyor. Ek olarak konu başlığını ilginç bulan kişilerden bazıları da bağlantıya tıklayıp blogumu ziyaret ediyor. İçerik bağlantısının sayısını ne kadar çok paylaşırsam da o kadar çok gösterim sayısı elde ediyorum. Bu noktada merak ettiğim bir kaç şey var. İlk olarak bu bağlantımı yani içeriğimin linkini burada paylaşmam spama girer mi? Bu yaptığımın bir zararı olur mu? Aynı zamanda da tam tersi olarak bu blogum için yararlı olur mu? Mesela indeks hızını arttırmak gibi. Bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum Şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı işlemi google+ hesabımdan uyguluyorum ama spama girebilir çok fazla abartılmaması lazım birde index hızını etkilediği gözle görülür birşekilde ortada
1 kişi bu mesajı beğendi.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Abartmamaya özen gösteriyorum. Google+ işlemi ile bende yapıyorum arada o da galiba her paylaşımda 10 gösterim sayısı filan veriyordu. Twitter'dan hastage göre daha çok kitleye ulaşabiliyorum. Son girdiğim içerikleri 10 15 defa hastagler ile paylaşıyorum. İndex için bence de abartılmadığı sürece yararlı olacaktır diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer/Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Paylaşılmasının bir zararı olcağını sanmıyorum o mantıkla rakip siteler için bu uygulanırsa herkesin rakibi bunu uygular ve spamdan sandbox ' a düşmesine sebep olur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ahahaaha doğru ama siteyi düşürmek için şu saçma hit kasma programlarından birini kullanarak sitenin linkini orada da kullanabilirim. Hatta bu yolla adsensesi olan bir sitenin belki de adsense hesabını bile askıya aldırabilirim belki. Tabi böyle bir şey yapmadım ve yapmam da ama yapan varsa işe yarıyor mu diye merak etmiyor değilim. :D
Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Paylaşmak herhangi bir sorun yaratmaz fakat çok abartmadan yapılmalı. Google'yi hepimiz biliyoruz. Spam'a düşmesin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Abartmadan yapmaya özen gösteriyorum. Günlük bir 10 dk mı filan ayırıyorum bu işlem için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer/Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Birde bu durumlarda sanırım yani kesin olmamakla birlikte sitenin yaşıda önemli mesela gazete siteleri facebook yada video sitelerinin linkleri sosyal medyada yüzlerce kez yayınlanıyor fakat yeni bir sitenin çok link alması sıkıntı olabiliyor sanırım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Katılıyorum ama bende doğru olup olmadığından emin değilim yavaş yavaş öğrenicem bakalım. Blogum daha 4 aylık onunla zamanla birkaç şey daha keşfederim diye düşünüyorum.