bunu okuduğumda çok kötü oldum yinede çalışanlarla alakalı bir şey olsada yönetimdede suç var star wars izlemeye gitmiştim, gittiğim yer cevahir alışveriş merkezi, açıkçası filmleri evimdeki 2K televizyon ve ses sitemi ile evde seyretmeyi seven tiplerdenim zira sinemada küçük çocukların konuşması, patlamış mısırını etrafa saçan, meyve suyunun son damlasını vokumlamaya çalışan tipler yok, hele vıcık vıcık sevgililerden bahsetmiyorum. neyse gittik, sinemaya verdim 25 tl ve film 3 te başlayacaktı başlamadı 4 te başladı, 1 saat kesintisiz reklam izlettiler insanlar bağırıp çağırmaya başladı film başladı 3D kadar saçma bir mantık yok niye diyeceksiniz zaten çok fark etmeyen bir yapısı var 2 saatlik film izlemek resmen göz bozukluğu baş ağrısı bunlarıda geçtim, ya arkadaş star wars filmine gelmişiz önde kız erkek resmen, ya rabbim hadi korku filminde yap, romantik filminde yap bilim kurgudada mı yaparsın neyse film bitti o izlediğim 1 saat reklama 25 tl geri almam lazımdı bunu geçtim otopark parasına 20 tl verdim, toplamda 45 tl ye yiyişen çift ile 1 saat reklam izledim resmen alış verişe geldiğim merkeze para veriyorum, bir daha alışverişe oraya giden ve film izleyen ne olsun