Cbaran
Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Üstatlar; uzun süredir vds arayışı içerisindeyim bilenler bilir.
Sona gelmiş durumdayım :) İki kaliteli firma arasında kaldım.
1.) Netinternet
2.) Güzel hosting
Bu iki firmadan birinden almayı planlıyorum.
Netinternetin en düşük vds paketi aylık 65,00TL tek çekirdek, 1gb bellek, 30gb ssd
Güzelhosting de 65 tl fiyatı; 3mhz cpu, 2gb ram, 40gb ssd
İki paket arasında büyük bir farklar var lakin benim aklıma takılan Güzel hosting de bir çok sunucu hizmetini Netinternet üzerinden almakta. Netinternet firmasından daha ucuz fiyat vermesi biraz garip geliyor. Belki de bu firmanın yüksek kar amacı olabilir.
Bu noktada güzel hosting güvensizlik anlaşılmasın, Para iadesi almışlığım, site taşıtmışlığım, domain almışlığım bir çok deneyimim var piyasada ki en iyi hosting firmalarından biridir (hdd kullanan natro gibi firmaları saymıyorum bile). Bu noktada netinternet ve güzel hosting denemiş kullanıcıların fikri benim için önemlidir.
Not: Lütfen hosting satışı yapan arkadaşlar tanıtımlarını yazmasınlar. Bütün satıcılara ve firmalara saygım sonsuzdur lakin piyasada iyi tanınan firmalar ile çalışmak istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı, Editör
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende 3-4 gün oldu vds alalı, alabiliyorsan 2 gb ramli al.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Renkas.net'i öneririm. 4-5 yıldır çalışıyoruz dişe dokunur hiç bir sıkıntı yaşamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Guzel host hocam sıkıntı yasama olasiligin yok
Khan
no pain no gain
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Güzel Host öneririm. Bende böyle bir çelişki de kalmıştım. Sonunda güzel host tercih ettim. Ki ikisi de aynı datacenter'da barındığı için ücret olarak güzel host'u tercih ediyim dedim. Ha güzel hosting'in fiyat olarak daha ucuz olmasının sebebi sunucuları kendisine ait olup, netinternet datacenter'inde barındığı için olabilir. Sunucuları netinternet'ten kiraladığı düşünmüyorum, sadece kendi sunucularını netinternet'in datacenter'inde barındırdığını düşünüyorum. Ki bu sebepten ötürü ucuz olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
iletişim sektörü
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
guzelhosting in sunucuları zaten netinternette barınıyor :) ikiside güzel firma ama fiyat bakımından guzelhostingi öneririm destek bakımındanda tabiki güzelhosting. Netinternet biraz fazla kurumsal firma güzelhosting kadar müşterilerle sıkı fıkı değil ((=
www.Avlasana.Com - www.WordpressTemaindir.com