[COLOR=DarkRed][SIZE=4][COLOR=Red]1.Adım:[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=DarkRed]Profilimize giriş yapıyoruz ve ardından resimde gösterildiği gibi [/COLOR][COLOR=Red]'Hesap Ayarları' [/COLOR][COLOR=DarkRed]kısmına giriyoruz.[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=Red]2.Adım:[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=DarkRed]1.Adımı uyguladıktan sonra sol menüden[/COLOR] [COLOR=Red]'Güvenlik'[/COLOR] [COLOR=DarkRed]kısmına tıklayıp resimde gösterilen[/COLOR] [COLOR=Red]'Güvenli Gezinme'[/COLOR] [COLOR=DarkRed]ve[/COLOR] [COLOR=Red]'Giriş Bildirimleri'[/COLOR] kısmını[COLOR=Red] 'Açık'[/COLOR] [COLOR=DarkRed]hale getiriyoruz.[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=Red]3.Adım:[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=DarkRed]2.Adımı uyguladıktan sonra BURAYA TIKLAYIP resimde gösterilen kısıma yönleniyoruz ve o kısımları dolduruyoruz.[/COLOR]
[COLOR=Blue]Not:[/COLOR][COLOR=DarkRed] Sayfa adınız profilinizde isim ne ise o halde kalmalıdır.Bunun için napıyoruz profiliminizin ismini değişiyoruz ve sayfamızın ismini yazıyoruz.[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=Red]4.Adım[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=DarkRed]3.Adımı uyguladıktan sonra resimde görüldüğü gibi[/COLOR] [COLOR=Red]'Şifre'[/COLOR] [COLOR=DarkRed]kısmına bilgimizi girip[/COLOR] [COLOR=Red]'Onayla'[/COLOR] [COLOR=DarkRed]butonuna basıyoruz.[/COLOR]
Alıntıdır. ( WS )