ErdemDnmz adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar size tek tavsiyem program'dan uzak durunuz.

Sebebi yönlendirilen bir site'de virüs var ve dosyayı otomatik bilgisayarınıza indiriyor.

Geçmişi silmeye çalıştığım da program kapansa bile alt alan dan çalışıyor..

Hiç bir yararı yok hit'i kestiğin zaman direk sıralamalar dan düşerseniz anlarsınız yararını zararını.

hocam ben o durumla karşılaştım trafik bölge ayarları var mesela orada all seçeneğini kaldırıp türkiye ve almanya lokasyon yaparsanız o adres çıkmıyor zaten o yönlendirme değil programın ana temeli kimde açıksa o ip sizi google de belirttiğiniz kelimede aratıp getiriyor.

Ek Olarak:

osmangokcay adlı üyeden alıntı

Bu programı 20 güne yakındır kullanıyorum hatta sırf program için 5 adet vds aldım her vds'de bi program kurulu şuanda günlük 2K ve üstünde tekil hit çekiyor Google Analytics organik olarak görüyor toplamda 15-25 arası anahtar kelime kullanıyorum tabi bi kaç ayar daha var onları söyleyemem yani anlayacağın ben bi zararını görmedim bana faydası var ama uzun ömürlü kullanım için ne olur onu bilemem şuanlık güzel

size katılıyorum hocam emin ve planlı gidilirse işe yarıyor ben gözle görülür bir ilerleme kaydettim ve sorun yaşamadım inşallahta yaşamam, vds leri nereden aldınız hocam ve vds lerin özellikleri neler paylaşa bilir misiniz!

Ek Olarak: Konu günceldir.