-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
GIDA
-
-
Ad Soyad
N** I**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Evet arkadaşlar. Bir projemiz var evde ürünlerden bazı şeyler tasarlayıp internet üzerinden kapıda ödeme sistemi ile satışa sunacağız. Herşey hazır sadece kalan ürünün reklamı ve kapıda ödeme sistemi. Ürünün reklamını yapacağım lakin bir ptt ile kapıda ödeme sistemin de fatura zorunluluğu var mı bilmiyorum sipariş geldiği zaman müşterilerime aksaklık yaşatmak istemiyorum ve bu işin yolu yordamı nedir.
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Normal şartlarda fatura gerekli diye biliyorum ama kadın girişimcilere teşvik amaçlı olarak bu zorunluluk aranmıyor olabilir. Geçen yıl PTT veznesinde buna yakın birşeyler söylendiğini hatırlıyorum, direkt gidip sormanızda fayda var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Fatura şart koşmuyorlar ama incelemeye tabi tutulduğunuzda sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Öncelikle kapıda ödeme için firma şart. Sonuç itibari ile Fatura da şart oluyor benim bildiğim sürekli olarak kargo firmaları ile görüşme yaptığım için onlar faturalara göre işlem yapıyorlar ve taşıma için irsaliyeli fatura yapılıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
GIDA
-
-
Ad Soyad
N** I**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
dediğiniz gibi yerine gidiyorum şimdi döndüğümde yazarım sonucu aynı soruyu soranlara yardımcı oluruz
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
PTT Kargo'yu maliye kolaylıkla incelebiliyor. PTT Kargo devletin olduğundan dolayı. Çok yüksek satışlar yapmadığınız taktirde fatura gerekmez. Ayrıca ürünün faturalı faturasız olduğunu bildirin kullanıcılara. Ürün sakat çıkar faturası da olmaz gider şikayette bulunur başınız yanar.
Ayrıca vergi dairesi çağırıp sorarsa ikinci el ürün satıyorum diyebilirsiniz. İkinci el ürünlere fatura kesilmez ve vergi verilmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
firma olmadan fatura kesmeden kapıda ödeme sistemi malesef geçersiz.. tebrübe ile sabit.
Bedava Parfüm Burada => https://bedavanumune.net/
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Yakın zaman önce PTT kargoda tek seferlik bir şey için kapıda ödeme ile ürün göndermek istemiştim ancak maalesef fatura olmadan kapıda ödemeli olarak gönderemeyeceklerini söylemişlerdi.