Sitenizi biraz inceledim. Ben Adsense yönlü olarak değil genel bir eleştri yapacağım. Öncelikle yazılar seo uygun değil. Kelime sayısı az ve her önüne gelinen kelimeye iç link verilmiş ve her tekrarında verilmiş. 1 kere verilmesi kafidir. Yazılarda aşırı renklendirme yapılmış. Boşuna dememişler azı karar çoğu zarar diye. Seo uygun makale nasıl yazılır araştırın yazılarınızı ona uygun yazmaya gayret sarfedin. 100-150 kelimelik yazılar yerine daha doyurucu ve 300 kelimeye yakın yazılar yazın. Noktalama işaretlerini doğru kullanın. anahtar kelime,kelime şeklinde yazarsanız ,'ü ayırmadığınız takdirde Google bitişik bir kelime olarak algılayacaktır.

Google Adsense için sadece özgün yazı yazdım oldu da bitti yok. Bir sitenin seoya uygunluğu, responsive oluşu kullanıcı kullanım kolaylığı gibi bir çok etmene dikkat etmektedir.

Ki görüldüğü üzere bu kısımda "yüksek değer sunması önemlidir." ibaresini de anlamış olmanızı umuyorum.

Not: İç seo terimini aratarak öğrenip sitenizde uygulamanızı tavsiye ediyorum. Bir resmin yükleme adı bile iç seoya girer. .../pes2017-msadhasdasıdjlasdhapshd.jpg gibi bir isim yapısı yerine türkçe harflerden oluşmayan .../pes-2017-duyurular-bilgiler-geldi.jpg gibi bir resim yükleme adı yapabilirsiniz. Bu sizin google görsellerden de hit almanıza yarayacaktır.

Bu arada etkili başlık konusunda da eksiğinizi az önceki pes 2017 yazısı başlığıyla farketmiş olduk.