türkiyede internet olayı çok rezalet bütün firmalar yabancıların elinde herşeyi geçtim bir avrupa yapısında bile değil avrupa ve amerikada 10 mbit internet ücretsizdir tabi bu oran değişiyor bazen 5 te olabilir ülkeye göre, onlardada akk var ama bizim gibi değil 400 gb tan başlıyor ve artarak devam ediyor hemen hemen her yerde internet çekiyor ve mobil internete gerek dahi yok, bizde ise kota var ayrıca sınırsız dedikleri şeyde 25 gb akk var, alt yapı sıkıntı her yerde fiber yok, fiberi geçtim şirketlerin politikaları saçma örneğin superonline ve uydunet benim modemimi kullanacaksın diyor, internet hızları vahim upload 5 mbit aşmıyor çoğu yerde 1 mbit bile değil bu oran downloadtada aynı güya eylül ayında internet düzenlemesinin sonucu duyurulacakta hadi bakalım yinede benim için bir şey fark etmiyor evimde 7 tane internete bağlanan cihaz var ayda 300 gb harcıyorum 100 mbit download, 5 mbit upload kendi modemime tahadütsüz internet alıyorum hız düşümüm yok, kotam yok, akk yok, 2011 den beri aynı interneti kullanıyorum 1 sıkıntı hariç müşteri hizmetlerini aradığım olmadı oda modemimde arıza varmış o yüzden alt yapım 200 mbit , 50 mbit upload destekliyor eylül ayında hız artışları olursa yükseltmeyi düşünüyorum , eğer internete çok önem veriyorsanız dünyanın en hızlı , en kullanışlı, en fazla yerde olan interneti korededir
buda bonus olsun