Öncelikle herkese merhaba.Forumu uzun süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum ve artık bu yaz site işleriyle uğraşmaya karar verdim.
Şuanda acemi olduğum için blogger altyapısı kullanmayı planlıyorum.Sadece domain alıp bloggere bağlayacağım.Temayı ise ücretsiz olarak internette bulunan responsive bir temayı kullanacağım.
Forumu takip ettiğim kadarıyla İngilizce içerikli siteler daha iyi kazandırıyor ileriki aşamalarda.Ben de bu yaz sitenin en azından temelini oluşturmayı planlıyorum düzenli özgün içerik girerek.Yalnız bazı konularda okuduğuma göre hangi dilde site açacaksanız o ülke lokasyonlu hosting kullanın gibi ifadeler yazılmış.Benim de bilgim olmadığı için merak ediyorum.İngilizce siteyi,blogger üzerinden açsam bir sorun olur mu? İngilizce site ile blogger üzerinden para kazananlar,iyi ziyaretçi çekenler var mı aranızda?İçerikler tamamen özgün olacak söylediğim gibi.Eğer değmeyecekse,emeğine yazık olur derseniz,aynı içerikleri Türkçe olarak hazırlayarak blogger üzerinden blog oluşturacağım bu alanda belli bir seviyeye gelene kadar.
Fikirlerinizi merak ediyorum bu konuda.Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler.