Arkadaşlar herkese merhaba. 7 aylık teknoloji/haber siteme ortak aramaktayım. Siteyi birlikte açmış bulunduğum arkadaşlarım ile anlaşamamam sebebiyle site bana kaldı ve tek başıma ilerletemiyorum.

Sitemin Adsense kaydı olup aylık 25-40 lira civarı kazanmaktadır. Özellikle yüksek ilgi göstermekle birlikte güzel ve devamlı takipçi kasma olanağımızın yüksek olduğunu zamanında göstermiş, günde 7 liraya kadar kazandığı günler olmuştur. Site son 2 aydır inaktif haldeyken dahi öyle ya da böyle bir gelir elde etmiş bulunmaktadır.

Sitem üzerinde Newspaper temasını 60$ ücreti ile birlikte sınırsız lisans almış olup, tüm detaylar üzerinde değişiklik yapmaya müsaittir.

Sürekli iletişim halinde olabilecek, site ile olabildiğince ilgilenebilecek ve aynı zamanda karşılıklı bir güven ve dostluk ilişkisi kurabileceğimiz arkadaşları bekliyorum.

Site adresi : PM ile iletilecektir.

NOT : Sitenin Alexa değerleri şu an inaktif durmamız sebebi ile sıfırlanmıştır. Daha önceki dönemlerde ilgilenerek ilk 15K içerisine sokmuşken beraber çalıştığım arkadaşlarım ile sorun çıkması ile birlikte site inaktif hale gelmiştir.

Ciddi bir şekilde ilgileneceklere her daim kapım açıktır.

Site dışında ilgilenenler için Skype : selim.erdogan81