Öyleyse birde Gürcistan üzerinden VPN'ye ihtiyacımız olabilir. Ancak fırsat bulabildim, konu içinde geçen merak ettiklerimizi derleyip mail atacağım birazdan PcDelisi Başlık altından haberdar edeceğim herkesi

Eklemek istediğiniz birşey var mı PcDelisi LikeSend
Gündüz göndereceğim maili.

Tekrar Merhaba XXX Bey,

Bu sıra olağanüstü yoğun olduğunuzu tahmin ediyorum ancak her yeni soruda size danışarak daha samimi bilgi alabileceğime inanıyorum.

Şu anki duruma göre işleri Gürcistan üzerinden yütürebilir miyiz merakındayız.

• Batum'da bir banka hesabı ve adres sahibi olma şansımız olabilir, aynı zamanda şirket açılışı da mümkün görünüyor. Gürcistan'da da PayPal'ın işleyişi Türkiye ile aynı mı ilerliyor?

• Hesaba para transferi için yerel bir banka hesabı mı kullanmalıyız yoksa TR banka hesabına transfer mümkün mü?

• İşleyişin bu şekilde gerçekleşebileceğini varsayarsak; Gürcistan adresi ile açılan PayPal hesabımıza sürekli Türkiye'den erişmemiz halinde hesabın askıya alınması gibi aksaklıklar yaşama ihtimalimiz olur mu? Böyle bir aksaklığı Gürcistan lokasyon VPN ile aşabilir miyiz?

• Ve en önemlisi, Tüm hesapların ilgili kişi adına olması durumunda bu işleyiş PayPal tarafından kabul edilebilir bir yöntem mi? Bir başkası adına hesap olması durumunda da, herhangi bir problem yaşar mıyız?