hasanayt adlı üyeden alıntı

Bence çok kötü, bloglardan hiç bir farkı yok, film sitesi açmak emek ister,kalite ve markalaşma süreci vardır ve site oturtulduğunda çok iyi gelirler elde edebilirsiniz. Tema çok kötü, logo desen logo olarak saymıyorum, Eğer site yeniyse değiştirin derim domain jenerik değil, ileriye dönük düşünüyorsanız farklı domain ile ilerlemenizi tavsiye ederim.


Bu yorumu okuduktan sonra çok kötü bir site olduğunu düşünmüştüm ama bahsettiğiniz kadar kötü değil. Eksikleri olabilir elbet ve zaman içinde düzeltilir ama eleştirinizin biraz sert olduğunu düşünmüyor musunuz?

İnsanların eleştiri istemesi size onları azarlayabileceğiniz anlamına gelmemeli. Okurken benim bile tüylerim diken diken oldu. Kendi sitem için eleştiri istemeye korktum.

"-Eleştiri, senin istediğine göre olacak diye bir kaide yok ben bu görüşteyim var mı bir problem ?" demişsiniz de eleştiri sizin istediğiniz gibi de olmaz, olmamalı. Bu işlerin bir kuralı vardır. "Eleştiri"ler kelime anlamı itibariyle yapıcı olmalı, kırıcı değil. Bu da benim size bir eleştirim olsun. :)

İyi günler.