Merhaba arkadaşlar,öncelikle burada güzel güzel arkadaşlıklarımız olduğu için sizlere avrupa turumdan birşeyler aktarmak istedim ve kesinlikle sizede öneririm.

AAA şaka mı 3000TL ile 2 şehir zor gezilir dediğiniz duyar gibiyim
Yada vize uçak otel hariçtir dediğinizi.

Şimdi arkadaşlar,youtube'dan kazandıklarımı ve pcde oturduğum onca zamanı harcamam gerektiğini düşündüm ve asosyallikten kurtulmam gerektiğini

Bu turu düşünürken Avrupa hiç hayalimde bile yoktu.Ama birden gezerken İnterrail diye bir olay gördüm.hemen açııklıyım nedir bu.

Arkadaşlar,interrail bileti var.Bu biletin günleri ve kullanılabilirlik sayıları var.Ve bu bilet Avrupadaki her trene binmenizi sağlıyor.Mesela ben Roma'dan başladım 3 gün romada kaldım,sonra ücretsiz Venedik'e geçtim.Bunun gibi.

Ve bir blog açtım daha detaylı açıklamalara oradan bakabilirsiniz,blogum henüz yeni olsa da gerekli çoğu şeyi açıkladım

Ne olaylar,ne anılar yaşadım,hepsini zamanla inşallah siz değerli kardeşlerime sunacağım.Kalkın pc'lerden gezin arkadaşlar.Gerçekten her insanın yaşaması gereken duygular bunlar.

Unutmadan blogum bu,alırım bi hayırlı olsun http://www.interrailist.com

Edit: Gezdiğim Şehirler sırasıyla: Roma,Floransa,Pisa,Venedik,Cinque Terre,Monaco,Nice,Barcelona,Porto,Paris,Brüksel,Am sterdam,Köln,Berlin,Prag,Viyana,Budapeşte,Atina

Not: İsteyene de özelden her türlü desteği veririm detaylı olarak.