emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Künyemde adımın altındaki bölümde adresi bulunan kendi kişisel blogum 3.5 ayı geri de bıraktı ilk 1-1.5 ayı günde 1 veya 2 yazı yazarak geçirdim ve geri kalan zaman zarfında arada sırada bazen büyük aralık bırakıp yazdım.
Şuan 64 tane özgün ve yararlı içerik bulunmakta.
Wordpress kullanıyorum ve kendi yaptığım temayı kullanıyorum.
Sitem günde maksimum 7-8 hit alıyor arama motorundan. Ve bir içeriğin indekslenmesi 2 günü buluyor.
Ve hiç bir sosyal paylaşım sitesinde yada imleme sitesinde vs. bir çalışma yapmıyorum. Eskiden Google Plus'ta paylaşım yapardım sadece.
------------------------------------------------------------------------------------
Sitemin temasını nasıl buldunuz? 3.5 aylık olmasına rağmen neden bu kadar az hit alıyorum? Neden bu kadar yavaş indeksleniyorum? Ne yapmamı önerirsiniz?
Teşekkürler.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Tema kötü olabilir belki ondandır hocam. Çok efektif ve göz yorucu bana göre, hazır tema kullanmanızı veya en azından hazır temalardan esinlenmenizi öneririm. Gün geçtikçe kendi fikirlerinizi oluşacaktır.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
tzengin adlı üyeden alıntı
Tema kötü olabilir belki ondandır hocam. Çok efektif ve göz yorucu bana göre, hazır tema kullanmanızı veya en azından hazır temalardan esinlenmenizi öneririm. Gün geçtikçe kendi fikirlerinizi oluşacaktır.
Kendi tarzıma göre bir tema yapmıştım. Hoşuma gidiyor aslında ama bir ara hazır bir blog teması kullanayım dediğiniz gibi bakalım değişim olacak mı? Önerdiğiniz bir tema var mı?
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Voice, SeaShell, Throne, SimpleMag gibi temalar her zaman hoşuma gitmiştir mesela. Ben önce temaya bakarım, site düzenine bakarım öyle içerikleri okurum. Yoksa hevesim kaçıyor; tabi bu bana özel. Sonuçları değişir diye garanti veremem
1 kişi bu mesajı beğendi.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
tzengin adlı üyeden alıntı
Voice, SeaShell, Throne, SimpleMag gibi temalar her zaman hoşuma gitmiştir mesela. Ben önce temaya bakarım, site düzenine bakarım öyle içerikleri okurum. Yoksa hevesim kaçıyor; tabi bu bana özel. Sonuçları değişir diye garanti veremem
Teşekkürler hocam temalara göz atıyorum