ntka adlı üyeden alıntı

Diğer arkadaşlarında dediği gibi dünya genelinde kabul görmemiş bir sistem bizim işimize yaramıyor ne yazıkki hangi firma, banka veya diğerleri bunu sağlamadıkça paypalın yerini hiç bir şekilde tutamaz. Yurt içinde zaten tüm banka kartları ile ödeme yapıyoruz alıyoruz ama dünya geneli düşündüğünüz zaman bunlar bir işe yaramıyor mantıklı düşünün lütfen bir arkadaşımız ithalat ihracat yapıyorsunuz demiş evet yeri geldiğinde paypal üzerinden ödemelerimizi yaparak ithalatda yapıyoruz ihracat da biraz ileriyi görün bizimkilerde geliştirsin dünya genelinde kabul görmüş bir sistem onu kullanalım ama yok bizde var olanı yıkmak en iyi yaptığımız şeylerden biri diyebilirsiniz paypalı neden savunuyorsunuz neden savunmayalım biz kazancımızı ordan sağlıyoruz işlerimizi onun üzerinden gerçekleştiriyoruz devletimizin ağır vergi yükünden başımızı kaldıramıyoruz tabi bunu bazı genç arkadaşlarımız göremiyor yada ekmek elden su gölden hesabı baba parası yiyordur kimse kimsenin derdinden anlamaz ancak başına geldiği zaman anlar.


Ustam eğer denemediysen bi araştır belki işine yarayabilir ben uzun bir süre kullandım:
Arkadaşlar Payoneer denediniz mi aynı papypal gibi kart gönderiyor. Ben bi ara dailymotion ödemelerimi Payoneer vasıtası ile alıyordum bi araştırıp denemenizi öneririm.
İlk gelen ödemede yılda bir defa $29.95 kesilmektedir. Ama bundan sonra gelecek ödemelerde sizden ücret kesilmemektedir.

ATM'den çektiğiniz her çekimde $3.15 kesmektedir. Bu size biraz fazla gelebilir ama, şöyle düşünün: Paypal'a gelen yüklü bi' ödemeden kesilecek komisyon mutlaka bu $3.15'dan daha fazlaydı. Prça parça çekmek yerine gelen paraların tamamını çekmek daha akıllıca.