Merhaba arkadaşlar Wi-Fi alıcım kırıldığı için telefonu rootlayıp Pdanet adlı bir uygulama ile bilgisayara USB ile Wi-Fi yi bağlıyordum. Ama dün programsız ve rootsuzda internet aktarılabilceğni gördüm, bununla ilgili internette bayağı araştırma yapmıştım ve bu yöntemi paylaşan biri görmediğim için ben paylaşmak istedim.

Bu işlem Android telefonlarda işe yaramaktadır;

1-İlk önce "Geliştirici seçeneklerini" açmalıyız. Bunun için telefonun "Ayarlar" bölümünde "Telefon hakkında" kısmına giriş yapıp. En altta bulunan "Derleme Numarası"na 7-8 kere basıyorsunuz "Artık siz bir geliştiricisiniz" yazısını görünce geri tuşuna basıyoruz.

2-Yine "Ayarlar" bölümünde "Telefon hakkında" bölümünün üstünde "Geliştirici seçenekleri" diye bir bölüm açıldı oraya giriş yapıyoruz ve ordan "USB Hata ayıklaması" bölümünü işaretleyip tekrardan geri tuşuna basıyoruz.

3-Telefonu Wi-Fi ye bağlayıp USB ile bilgisayara bağlıyoruz.

4-Genelde Wi-Fi, Bluetooth, Çağrı, SMS bölümünün altında bulunur orda "Diğer" diye bi bölüm var oraya giriş yapıyoruz.

5-Sonra ordada "Tethering & taşınabilir hotspot" bölümüne tıklıyoruz.

6- ve son olarakta orda "USB bağlantısı" kısmını işaretleyip ister telefondan, ister bilgisayardan eş zamanlı bağlantı kurabiliyoruz.