-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
@TRomantik: Düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim fakat detaylı bilgi almadığınız için konuya gelecek olan insanları da yanlış yönlendirmenizi istemem. :) 16TL gibi bir ücrete domain+hosting sağlıyoruz ve şuanki güncel fiyat 200TL + 16TL = 216TL oluyor. Fakat biz genelde müşterilerimizin domain ve hosting kaydını kendilerinin yapması taraftarıyız çünkü tüm bilgilerin ve erişimlerin onlarda olmasını istiyoruz. Biz sadece hosting üzerine gerekli kurulumları yapmaktayız. Makale ücreti vesaire gibi durumlar bizim hizmetimiz için söz konusu değil :) Bizim sistemimizde tamamen yazılım kullanılarak paylaşımlar yapılıyor ve daha önce de dediğim gibi günde sadece en fazla 10 dakika ayırmanız gerekiyor. Evet ben tekrardan söylüyorum "Bizim hedef kitlemiz internet üzerinde daha önce bazı çalışmalar yapıp başarı ve kazanç sağlayamayan kişiler." Ek olarak bahsettiğiniz "Adsense politikaları, içerikler, seo çalışmaları, domain ve hosting :)" kısaca her şey bizim için önemli ki zaten konuya girerken de Adsense gibi hassas bir sistem ile çalışıyoruz diye belirtmiştim. Size de bir bilgilendirme geçiyorum "kazanamayan bir müşteri" olarak, iyi forumlar.