shateiel adlı üyeden alıntı

Kadın hakları savunucusu olmakla paylaştığınız konuyu gerçekten anlamadım.

Ülkemizdeki sapıklara bahane mi yokta onedio'da gördüm ondan yaptım diyecekler, herhangi taciz veya tecavüz vakasında?

Kadın utancından ses çıkartamadı diye tacizcisi "ben onun erkek arkadaşıyım" diyor. O yüzden bırakalım bu işleri. Bu tür paylaşımlarla sapık olacak insanlar varsa zaten tedavi edilmelidir onlar.

Ha bunun yanında bunlar beni çok etkiliyor diyorsanız takip etmeyin. Ciddi söylüyorum takip etmeyin. Size de yazık, Allah korusun yarın bir gün bir olay olur karşı tarafa da yazık. Şahsınıza söylemiyorum herkese söylüyorum.

Neredeyse bütün siteler de +18(müstehcen) bir paylaşım oluyor. Ben buna karşı değilim sadece onedio.com sürekli müstehcen içerik paylaşıyor. Bir taciz haberi olduğun da da en çok kendisi savunuyor bu olayı. Bir site olur +18 paylaşımını yapar; bir site olur adam gibi haberini yapar. Ama onedio`da ne tarafta oldukları belli değil, üstelik o haber için konuşmadım geçen girdiğim de üst kısımda sol tarafta taciz haberi sağ tarafta "Bu mini cinsellik testinden geçebilecek misin? (Muz resmi var ve üstünde .... benzeri bir şey takılı)" diğer tarafta "15 ünlü s*ks pozisyonu" Bu tabloyu görünce birazcık değişik geliyor.