lostyazilim
tr.link

if ( Düzen, Plan == 0) {alert("Kaos!")}

4 Mesajlar 882 Okunma
lstbozum
tr.link

terzi312 terzi312 Wordpress PERFORMANS Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 410
  • Beğeniler 7 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
Programlamaya aşina olan arkadaşlarımız konu başlığından nitekim bir varsayım yapmıştır.

Başlıkta ne yazdığını anlayamayan arkadaş, şimdi sana soruyorum.
Herhangi bir programa dili bilmediği için hep yakınan mı, yoksa halinden memnun olan biri misin?

Neden bunları soruyorum?
- Çünkü eğer halinden memnunsan buraları okuyarak vakit kaybetmeni istemem.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zamanın birinde, sadece SEO ile yetinmek yerine daha fazlasını istemem gerektiğini ve aynı zamanda tek başına SEO 'nun sihirli bir değnek olmadığı kanısına vardım.
Durağan sitelerden sıkılıp, dinamik ve interaktif(kullanıcı etkileşimli) siteler yapma ihtiyacı duydum.
Bu, uzun süredir gideremediğim hep yakındığım bir ihtiyaçtı.
Bir kaç defa Javascript/Jquery öğrenmeye yeltensem de, plansızlık ve düzensizliğim çok fazla ileri gidemeden pes etmeme neden oldu.

Bir süre bu böyle devam etti.
Ne yapmalıydım?
"Vakit kaybetmeden hemen başlamalıyım.Hemde tam şuanda!" dedikten ve kendimi inandırıp, motive ettikten sonra zaten kayışlar koptu.

Bir bakmışım Kadıköy 'deyim.Kitap aradım falan işte 550 sayfalık bir Jquery kitabı aldım

Yeni şeylere o kadar acıkmış ve kadar gaza gelmişim ki yanında da çerez niyetine bir 280 sayfalık XML kitabı aldım :D

Kitapla öğrenmenin kendine has bir ruhu var bence.

https://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/basariya-kisa-yoldan-ulasmak-1-a-238230.html
İnternetten düzensiz öğrenme eğilimi yerine, sıralı ve düzenli olarak kitaptan takip edip, yeri geldiğinde internete başvurmanın daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Bununla da kalmayıp, işi ölüm kalım savaşı haline getirmişcesine bilgisayarımda bir düzen kurdum

Artık herşeyin bir vakti var!

(Wise Reminder)

Çok basit fakat aşırı işlevsel bir program.Saat düzeninizi kurun, ve vakti geldiğinde;

Alarm sesi ile yeni bir işe başlayın yada molanıza çıkın.
Alarm seslerini de kendiniz ayarlayabiliyorsunuz.
Ben mehter marşı yaptım tavsiye ederim

Sevgili günlük <3

(Efficient Diary Pro)

Gün boyu yaptıklarınızı, yapamadıklarınızı, duygularınızı vs. saklayabileceğiniz bir ortam.Ayrıca ilk açılışta şifre belirliyorsunuz ve şifre olmadan giremiyorsunuz.

Günlük dediğimiz şey hem kişisel gelişim için çok yararlı hemde bir projenizde o tarihe dönüp nerelerde hata yapmış olabileceğiniz konusunda ipucu veren bir araçtır.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jquery kitabının 320 sayfasını, uygulamalı ve pekiştirerek okudum.
XML 'de 80 sayfası bitti.

Bu deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim çünkü planlı ve düzenli olarak sağlam adımlarla ilerlediğimi söyleyebilirim.

Yararlı olduysa ne mutlu bana

Bunlarda diğer deneyimlerim...
Zamandan Tasarruf - Başarıya en kısa yoldan ulaşmak

SEO ve Nitelikli Bilgi - Başarıya en kısa yoldan ulaşmak

Bir Webmaster 'ın Çantası - Başarıya en kısa yoldan ulaşmak

Bir Webmaster 'ın Çantası II - Başarıya en kısa yoldan ulaşmak
burakisci SosyalAbi qgrup

kişi bu mesajı beğendi.

uzayperformans.com
wmaraci
reklam

SosyalAbi SosyalAbi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 193 / 143
  • Ticaret 46, (%100)
Yazıyı okumak bile keyif vericiydi :)

MobilHerif MobilHerif WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 5 / 18
  • Ticaret 2, (%100)
Güzel yazı olmuş. Ben çalışma yöntemlerinin kişilikle alakalı olduğunu düşünüyorum. Mesela bana o programı verseler ilk günden bırakırım. Hiç sevmem öyle ne zaman ne yapacağımın belli olmasını. O kadar sorumluluk sahibi bir insan olamadım. Üniversite sınavına hazırlanırken de sevmezdim bunları :) Ama tabi kişiliğine uyana göre faydalı bir yöntemdir mutlaka

terzi312 terzi312 Wordpress PERFORMANS Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 410
  • Beğeniler 7 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

SosyalAbi adlı üyeden alıntı

Yazıyı okumak bile keyif vericiydi :)

Benim için de yazmak öyleydi açıkcası :)

MobilHerif adlı üyeden alıntı

Güzel yazı olmuş. Ben çalışma yöntemlerinin kişilikle alakalı olduğunu düşünüyorum. Mesela bana o programı verseler ilk günden bırakırım. Hiç sevmem öyle ne zaman ne yapacağımın belli olmasını. O kadar sorumluluk sahibi bir insan olamadım. Üniversite sınavına hazırlanırken de sevmezdim bunları :) Ama tabi kişiliğine uyana göre faydalı bir yöntemdir mutlaka

Ya bende aslında çok nizami işler yapan birisi değilim.
Sadece bazı durumlarda kaybettiğim zamanı telafi etmek için düzen sağlarım. :)
SosyalAbi

kişi bu mesajı beğendi.

uzayperformans.com
wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al