-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Youtube da bildiğimiz üzere özgün olmayan ve telife girmesi gerektiği halde girmeyen ya da giren binlerce video var. Daha önce bu tarz bir videosu olupta mahkemelik olan birileri var mı? Sadece meraktan soruyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Bildiğim kadarı ile zaten Google ihtar verip kaldırmazsanız kendi kaldırıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Halı Yıkama
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
mahkemelik olunacağını sanmam sonuçta web sitenize bile eklediğiniz içeriği uyar-kaldır prensibi ile 3 gün içerisinde kaldırma hakkına sahipsiniz.
youtube zaten videoya telif gelirse o videoda yayınlanan reklamın gelirini asıl sahibine aktarıyor.
AMA ekleyeceğiniz video herhangi bir şahıs/kurum hedef alıyor ve/veya suç teşkil edecek bir içerikse gerekli kişiler size dava açabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Mahkemelik bir durum yok, youtube abi adı üzerinde :D sen git en baba videoyu çal koy istersen kaldırma direk yazı gelıyor panelde 3.tarafla eşleşti sen ona tıkla kabul et reklamlar çıkıyor izlenmesi falan hepsi sana geliyor ama tüm kazançları adama gidiyor, bu sayede çark dönüyor, mahkemelik yok öyle olsa milyonlarca dava olur her gün, çok sıkıntı olursa 1. uyarı 2 de defol diyor :D youtube amca
1 kişi bu mesajı beğendi.
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Canlı Lig tv haricin de mahkemelik olmaz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
elektronik
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"Muhammed" tam benim konuma değinmişsin . lig tv izlerken golü video çekip koymuştum sağolsunlar direk dava açtılar :D kanalımda ağustos 5 e kadar hiçbir şekilde para kazanmıyor :D