ndr adlı üyeden alıntı

Bence gayet hoş hocam değerlendirirseniz iyi büyürsünüz.


Teşekkür ederim, inşallah bende ilerleyen zamanlarda onu hedefliyorum.

nrkn adlı üyeden alıntı

Aranma hacminden bahseden arkadaşa katılıyorum. Sıcak gelişme şeklinde arama yapılacağını hiç sanmıyorum lakin güzel domain değerlendirilebilir elbette..


Teşekkür ederim, şimdi bile görüyorsunuzdur alan adların uzantılarını; .co - .xyz - .me - .in vs.vs. birçok uzantı var benim bakış açım ise .com ile başlar .net ile başlar domainler.

hopdi adlı üyeden alıntı

seo ve sosyal medya çalışmaları için bin tane paravan haber sitesi yakın zamanda iyi paralar götürdü. Bu yönden bakmak lazım.


Merhabalar, bu konuda hak veriyorum size.

aktuelsöylesi adlı üyeden alıntı

kesinlikle premium bir alan adı hatta ciddi proje ve ekiple marka olabilecek bir domain bayıldım başarılar ayrıca NTBol buna örnek olarak sadecehaber.com u tek geçerik bir incele istersen


Merhabalar, teşekkür ederim. Bu site kimin acaba? Yazılımı hoşuma gitti, gayet başarılı duruyor.

NTBol adlı üyeden alıntı

Başarılar :)
Birşey sorucam, ortalıkta yüzlerce haber sitesi var. Haber bakmak isteyen birisi neden yeni açılmış bir siteye girsinki ? Popüler haber siteleri varken..


Merhabalar, elbette bu konuda siz hak veremeden geçemeyeceğim. Fakat ortalıkta çok boş haber siteside var. Ben bir haber okuyacağım zaman aklımda kalan haber sitelerine tıklıyorum açıkçası, gerek reklam düzenleri, gerek makaleleri, gerek albümleri vs. bu şekilde dikkat ediyorum. İnsanlar haber yapacağız diye birkaç kelime ile cümleyi uzattıkça uzatıyorlar. Benim istediğim ise uzun cümleler ile anlamlı haberler yapmak olacak.