Defacerkam Amazon'dakilerin büyük kısmı Çin malı zaten. En azından ben sizin için birkaç tanesine baktığımda öyleydi. Alttaki yorumların birçoğu da ürünlerle alakalı sorun yaşayanlarla dolu. Türkiye'den alırsan en azından bir sıkıntı çıktığında dilini bildiğin adamla işi kolay çözersin. Değiştirir icabında. Amazon'da sıkıntı o işler hep.
Şu sitede mesela var bazı modeller bütçene göre. Karar senin ama ben olsam hiç Amazon'la uğraşmam. Neticede lise son da olsa ilk seferi illa ki bir yere çarptıracak, düşürecek, kumandayı öğrenene kadar vakit geçecek. 400 TL bütçe vermek biraz gereksiz. Ucuz yollu birşey al. Kullanmasını öğrensin. Sonra daha iyisine bakarsın. Benim görüşüm bu tabii. Yine siz bilirsiniz.
Şu sitede mesela var bazı modeller bütçene göre. Karar senin ama ben olsam hiç Amazon'la uğraşmam. Neticede lise son da olsa ilk seferi illa ki bir yere çarptıracak, düşürecek, kumandayı öğrenene kadar vakit geçecek. 400 TL bütçe vermek biraz gereksiz. Ucuz yollu birşey al. Kullanmasını öğrensin. Sonra daha iyisine bakarsın. Benim görüşüm bu tabii. Yine siz bilirsiniz.
eyvallah hocam bakıyorum hemen