-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
%90 ihtimalle ban yiyeceğinizi söyleyebilirim. Reklam oranınızı düşürün 1 sayfada kaç adet reklam var acaba ve ek olarak yazılara çok yakın olan kısımlarda reklamları yayınlama işlemi yapmayınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir webmaster'ın AdBlock kullanması garibime gitti.
Sitede tıklama oranı çok yüksek. Ya hile var, siteye girene mecburi tıklama yaptıracak bir sistem, yada adamın biri size gıcık olmuş, siteye girip sürekli reklama tıklıyor. Onun dışında da ziyaretçi yok gibi sanki.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
ben 1,5 k ya 2 k ya 5 10 tıklama anca alıyorum siz masallah vallahi.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
nrkn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Founder®, CDCS®, BA®
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Öncelikle 51 tıklamaya 5 lira kazanmak yüksek bir kazanç değildir bu bir.
İkincisi 106 kişi görecek reklamı ( gösterim 106 ise eğer zaten siteye giren kişi sayısıda ortalama 15-25 arasıdır), 50 tıklama alacaksın çok enteresan sende tıklamıyor, tıklatmıyorsan kim tıklıyor ola ki ! :)
Sonrada forumda "adsense beni sebepsiz banladı" başlıklı konular alıp başını yürür gider..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Öncelikle kendinizden eminseniz yapmanız gerekenleri anlatıyorum.Google analytcs üzerinden sitenize giren kişilerin ip adreslerini kontrol ederek hangi ülkeden ya da türkiyeden geliyorsa hangi bölgelerden geldiğine bakın. Eğer sürekli aynı ip üzerinden girişler oluyorsa bu bir saldırı olabilir .Çoğul hit analizi yapmanızda fayda var. Google sizin dışında hiç bir kullanıcının usulsüz tıklamasından dolayı sitenize ban atmaz . Yani ben sizin sitenize gelsem 1 reklama 50 sefer tıklasam 10 gün boyunca google sizi banlamaz ve bu tıklamalar için ödeme yapmaz.Bu yüzden bir başka kişinin uyuz oldum diyerek size yapılan bu saldırıyı kafanızdan çıkartabilirsiniz.
Orada eğer hem yüksek tık hemde kazanç görünüyorsa ya BOT ya da sitenizde herkesin aktif olarak tıkladığı bir yerde reklam htm kodunun olduğunu bilmelisiniz. Google adsense kontrolü yaparak en çok hangi reklam boyutuna tıklama aldığınızı görerek çalışmaya başlayabilirsiniz.
İsterseniz bu işlemi 100 TL ücret ile ben yapabilirim . e Ticaret uzmanı olduğumu belirtmek isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar Lütfen Konuyu Nerede Açtığıma Dikkat Edin Bu bir web sitesinin adsensesi değil youtube kanalının adsensesi.
videolarım 3 4 saat aralığında ve 7 dakikada bir reklam var.yaptığım hile hurda yok.neden böyle anlam vermiş değilim.