Öncelikle kendinizden eminseniz yapmanız gerekenleri anlatıyorum.Google analytcs üzerinden sitenize giren kişilerin ip adreslerini kontrol ederek hangi ülkeden ya da türkiyeden geliyorsa hangi bölgelerden geldiğine bakın. Eğer sürekli aynı ip üzerinden girişler oluyorsa bu bir saldırı olabilir .Çoğul hit analizi yapmanızda fayda var. Google sizin dışında hiç bir kullanıcının usulsüz tıklamasından dolayı sitenize ban atmaz . Yani ben sizin sitenize gelsem 1 reklama 50 sefer tıklasam 10 gün boyunca google sizi banlamaz ve bu tıklamalar için ödeme yapmaz.Bu yüzden bir başka kişinin uyuz oldum diyerek size yapılan bu saldırıyı kafanızdan çıkartabilirsiniz.

Orada eğer hem yüksek tık hemde kazanç görünüyorsa ya BOT ya da sitenizde herkesin aktif olarak tıkladığı bir yerde reklam htm kodunun olduğunu bilmelisiniz. Google adsense kontrolü yaparak en çok hangi reklam boyutuna tıklama aldığınızı görerek çalışmaya başlayabilirsiniz.

İsterseniz bu işlemi 100 TL ücret ile ben yapabilirim . e Ticaret uzmanı olduğumu belirtmek isterim.