60.000 içerik çok, çok ciddi bir rakam yeni sitelere ne kadar çok içerik girdiğiniz önemli değildir ne sıklıkla girip ne kadar istikrarlı girdiğiniz önemlidir. Örneğini vermek gerekirse saat başına 1 adet içerik girseniz (bu bile çok ciddi bir rakam) 2 ayda 1440 adet ederdi ve şuanda sağladığı fayda kadar etkisi olurdu.

Girdiğiniz içeriklere bolca etiket giriyorsanız yanlış yapıyorsunuz zaten bolca içeriğiniz var etiket kısmı asla dolmasın boş kalsın.

Ayrıca index hızınızı arttırmaya faydalı olacak bilgiyi de sunmak isterim. İstikrarlı olarak bunları yaptığınız takdirde her sitede olduğu gibi zamanla anında indexe oturabilirsiniz.
* İmleme sitelerini eklediğiniz her içerik için kullanın.
* Google gibi getir yapmalısınız.
* Sosyal medya hesapları oluşturun ve eklediğiniz içerikleri burada paylaşın. Twitter, Facebook, FrienFeed vs.
* Ping işlemleri yapabilirsiniz.
* Sitemap oluşturun (vardır ancak ek bilgi olarak bulunsun.)
* Mümkünse ana sayfada son yazılara yer verin.
* Site için linkleme yapabilirsiniz.
* İçerikler asla 1 defaya mahsus değildir, bir içerik güncellenme sıklığı ve güncellendiğinde yapılan değişikleriyle de sitenizi öne çıkarır.
* Yazılarınıza farklı İP'lerden gelecek yorumlar yine faydalı olacaktır.
* Oldukça sık yorum alan ve güncellenen konular bulabilirseniz site adresinizi bu yorumlara ekleyin.
Belirtmiş olduğum işlemler index almanıza ve index hızınızın anında olmasına kadar fayda sağlayacaktır. Daha fazlasını da yapabilirsiniz, belirttiğim gibi içerik eklemek ile iş bitmiyor, o içeriği tanıtmak için ne kadar çalışma yaptığınızdır asıl önemli olan.

Umarım faydalı olmuştur.
Saygılar,