-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Ne zaman neden banlandığını bilmediğim uzun zamandır 12 yıldır bende olan ve genelde mail için kullandığım alan adım banlanmış. Adamlara mail yazdım itiraz ettim gelen cevap üzerinden bir kaç kez yazıştık yalvardım yakardım ama 1.5-2 aydır ban sorununu çözemedim. Bu konuda bişey yapamayacaklarını söylediler. Daha önce bu şekilde olupta banlı sitesindeki banı kaldırtabilen birileri olduğumu. Yoksa daha fazla uğraşmadan yolumamı bakayım karar veremedim. Yol gösterecek yardımcı olacak tecrübeli birileri önerilerini paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hesabım değil alan adım banlı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
sosyal medya reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Domaini bir yakınınıza devredin tabi kullanımı sizde olsun yine. Sadece domain sahipliği değişsin.
https://support.google.com/adsense/contact/cant_see_ad?rd=1 adresinden gerekli alanları doldurarak, domaini yeni aldığınızı ve önceden yapılan ihlallerin kaldırılmasını isteyebilirsiniz.
Bu sadece bir öneri.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yaşıyoruz işte ölüm icabı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
full-stack developer
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
reddit te bu konu donuyordu bir ara.. birisinin dedigine gore 5 seneymis ban suresi ya da cesitleri varmis.. ondan sonra email atip actirabiliyomussun.. bulabilirsem linki atarim..
Freelance Frontend Developer https://onurcelik.dev
goooogle
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Endüstri mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra ve doğru yolu izlediğiniz taktirde banı açıyorlar genelde . Geçenlerde bi arkadaşım açtırdı.
Sent from my iPhone using Tapatalk