-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
89, (%98)
Hadi herkes dilenci alışkanlık kudurmuş vs desin herkes de kimse kimsenin aile terbiyesine karışmasın kardeşim ayıp ya. Ailesinin yanında olup olmadığını nerden biliyorsunuz ? yada farklı bir değişle ailesinin hayatta olup olmadığını nerden biliyorsunuz ? burası dayanışma formu ben bugun bişey isterim sen yarın bişey istersin ödeşiriz. burda ki amacımızda bu biz büyük bir aile olmak için burdayız. konuyu baltalayanlara söylüyorum madem ki yardımcı olmıcaksınız konuşmadan vaktinizi boşa harcamadan konudan çıkın, kimse size zorla adama 2 lira gönderin demiyor... bu arada konu sahibi ile daha önceden hiç alışverişim olmadı ama genel olarak forumda görüyorum çoğu zaman efendi ve konuşması düzgün genç bir arkadaşımız. bu arada halletmediysen yardımcı olayım dicem yorumları okudum farklı bi arkadaş yardımcı olmuş. hayırlı akşamlar herkese saygıar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sağlıkçı Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Gereksiz uzattınız konuyu, arkadaş yardım istedi ve olay bitti.
Dilenci demek size mi kaldı yani ?
Arkadaş her ne kadar saygılı bir şekilde konuyu açmış ise saygılı bir şekilde yorum yapmak da bizim görevimiz.
Yardım eden insanlar ile konu açan arasındaki olan muhabbete başkalarının karışması da etik bir durum değil.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aynı talebi iki kez yaptığını kanıtlayabilecek arkadaşlar suçlayıcı hitamlarda bulunabilir ancak bulunamayacak olanlar haddini bilmeli.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Konuya 1 kötü yorum gelince diğer yorumlarda kötü oluyor, ardından 1 iyi yorum düzeltiyor işleri sonra bir kötü yorum daha konu uzar gider ..
Bu yorumu yazmasam mesela uzamazdı :)))
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ramazan'da şu abisine biraz para kazandıracak kimse yok mu?
✂------------------------