Trazzy
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik & Arayüz Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaş 2 lira istemiş alt tarafı. Yarım saat laga luga yapana kadar, aile sorgulayana kadar çıkarıp verseydiniz de ramazan ramazan başınızın gözünüzün sadakası olsaydı. Sizin gibiler yüzünden millet ************** oluyor. Arkadaş dolandırsa bu kadar laf yapmazdınız ayıp ya.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
abi ben domain aldım burada birinden. 6 lira gönderecektim eft ile 3 lira da masraf yaptık 9 lira. şimdi adam diyor ki yok bana para gelmedi. beni dövecek neredeyse. tamam haklı olabilirsin ama bende de dekont var diyorum. ben 6 liranın peşine mi düşeceğim diye beni azarlıyor. ne diyeyim. keşke biri çıksaydı da bana 6 lira ver deseydi vallaha da billaha da verirdim. keşke haberim olsaydı 2 lirayı ben gönderirdim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bir küfretmediğiniz kalmış, olabilir forumdan bizleri yakın görmüş istemiş. Forumdan bazıları ahlak zabıtası kesilip yargılamaya başlamışlar. Ne var yani 16 yaşında bir genç kanı yeni kaynıyor bazı konularda yetersiz kalabilir siz yok istenmez yok piyango yok şöyle yok böyle diyerek soğutuyorsunuz insan ilişkilerini doğru olmadığını söylemek istiyorsan yaz özel mesaj izah et burada ahkam keseceğine, birde burası forum insanlar yardımlaşabilir.
* Forumda her şeyi bilen kitle var. Hiç yazan kişinin gururunu düşünmüyorsunuz. Arkadaş yine size uymayarak geri plana atmış. Birde abileri olacaksınız yazııık!!!
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Gereksiz muhabbet yapan herkese söylüyorum, kaçınız 2 lira gönderdi?
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Yapılan yorumları okuyorumda... Ayıp, gerçekten ayıp. Şikayetim var bölümünde binlerce lira kaptırıp sokakta bulmuş gibi peşine düşmeyen kişiler burada adam akıllı istenmiş olan 2 lira için bir gencin aile terbiyesine kadar hakaret etme cürretini kendilerinde bulabiliyorlarsa yazık gerçekten.
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....