-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Öyle bir dünya yok arkadaşlar. Paşa paşa vergisini ödeyeceksiniz. (Ödemek istemiyorsanız, vergiden kaçınma -bakın kaçırma değil- kaçınma yollarını öğreneceksiniz.) Sonra da mis gibi işinizi yapacaksınız, ekmeğinizi kovalayacaksınız. Vergi ödemeyim, bağkur yatırmayım. E güzel kardeşim iki gün sonra sağlık hizmetini nasıl alacaksın? Kendine yazık edersin. Gerek yok.
ingilizceogrenmeliyim.com
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Vergi ödemeyeyim diye bir şey söylemedim ben. Hırsız değiliz vergimizi ödeyeceğim. Sadece vergi ödemek için yıllık 10 bin TL ye yakın masraf ve bağkur çıkıyor. Ben zaten babamın üstüne kayıtlıyım. Bağkur bana lazım değil ki. Ayrıca vergiyide ödeyeceğim sadece başka şirket üzerinden satış göstereceğim. Şirket benim olmayacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben yapmadım ama yapanı destekliyorum. Sonuçta ben vergi veriyorum şu an ayağım sancıdan ağrıyor sgk yok yararlanamıyorum. Demek ki vergim başkasına gidiyor :)
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Başlangıç için pazar yerlerini deneyebilirsin. Yada e-ticaret sitesi olan birileriyle anlaşabilirsin. Fakat onda da şöyle bir durum olacak resmi olarak bu işi yapan site senden fatura isteyebilir ki şirketine girişi olmayan bir ürünün çıkışını yapması maliye açısından pek normal değil. Resmi olarak biraz karışık mevzu ama elbet ben hallederim diyen bir eticaret sitesi sahibide kolaylıkla çıkabilir. Yeter ki ürünlerindeki kar marjı ve satılma ihtimali yüksek olsun.
Dip Not:
Şahıs firmasının aklıma gelen sabit giderleri.
Muhasebeci ücreti + Damga Vergisi + Stopaj + Bağkur
Satış yapsa yada yapmasa bunları ödemesi gerekiyor ki satış yapınca bunlara birde gelir vergisi ekleniyor :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
kisisel web sitesi acip sahibinden.com uzerinden satisi deneyebilirsin.
veya proje olarak bionluk.com uzmankirala.com gibi yerlerden de yararlanabilirsin.
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazan herkese. Buraya gelen her fikri değerlendireceğim. Teşekkürler tekrar tekrar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ben ufak bir e ticaret sitesi için maliyeye bulaşma derim elini verirsen kolunu kaptırırsın para kazanamazsan bile maliye giderlerini ödemek zorundasın en azından işlerini biraz büyütünceye kadar bulaşma baktın işlerin iyiye gidiyor o zaman zaten şirket kurma ihtiyacı duyarsın kardeşim
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Çağlar adlı üyeden alıntı
Vergi ödemeyeyim diye bir şey söylemedim ben. Hırsız değiliz vergimizi ödeyeceğim. Sadece vergi ödemek için yıllık 10 bin TL ye yakın masraf ve bağkur çıkıyor. Ben zaten babamın üstüne kayıtlıyım. Bağkur bana lazım değil ki. Ayrıca vergiyide ödeyeceğim sadece başka şirket üzerinden satış göstereceğim. Şirket benim olmayacak.
Mesajımı yanlış anlamışsınız. Yarın konu hakkında daha detaylı yazacağım. Kırdıysam özür dilerim, niyetim kalp kırmak ya da kötü imada bulunmak değildi. İyi geceler.
ingilizceogrenmeliyim.com