berkakalinn adlı üyeden alıntı

Merakla takip ediyorum, hayırlısı olsun.


Hocam güzel dileklerin için teşekkür ederim. Gelen yorumlar doğrultusunda fikirlerime yön veriyorum ve bir yandan da projemde ilerlemeye devam ediyorum.

bilalguler5 adlı üyeden alıntı

Kardeşim ofisteydim yarım saattir projeni okuyorum. Ve inan tüm yorumları okudum. Sen çok kaliteli bir adama benziyorsun. Neden mi erinmeden her yoruma cevap yazmışsın. Beğene de beğenmeyene de. Bu kadar detaylı projenin onda birini bile tasarlayamayacak adamların gelip olmamış bu demesi beni hem güldürüyor hem gıcık ediyor. Sen inanmışsın bu projeye ben senin planındaki fizibilitendeki detaya hayran kaldım. Ve 2 yıl tek başına götürebilmek için çizdiğin projeye. İnsanlar yorumları okumuyor senin yaptığın açıklamları direk sona gelip yorum yazıyor. Gerçekten çok zor bir iş ama madem bu kadar inanmışsın boş ver dene. Ben şahsen olur olmaz deme cüretini gösteremiyorum çünkü bu kadar bilgim yok. Mesleğiniz neydi ? Tam bir mühendis gibi detaycı planlama yapmışsınız. Başarılar dilerim takip edeceğim. Bu arada tanıdığım biri kendi 50 kişilik ekipleri ile onedio tarzında portal sitesi işine girdiler. onlarda uzun vade ama senin gibi ön hazırlık yapmadan direk başladılar ondan dolayı 50 kişi.

Tek diyeceğim Tebrik ederim azmin için Allah yardımcın olsun.


Abi teşekkür ederim. Güzel dileklerin beni çok mutlu etti. İnan bana bu gibi destekleyici yorumları okuyarak bile tek başıma başarabilirim. Şunu biliyorum ki projemi beğenmeyen kişiler, tek başına değil 100 kişi de olsalar, bu projeyi hayata bile sokamayacak kişiler. Gerçekten ben bu projeme güveniyor ve ilk gün ki heyecanımı halen koruyorum. Evet tek başına da olsa bir grup ile de olsa çok ama çok ciddi bütçe gerektiren bir iş olduğu için lokal olarak ilerliyor, kategorilerine göre makaleler yazıyorum, yazdırıyorum parça parça da olsa masaüstümde ilerliyorum. Mesleğime gelecek olursak, lise mezunu biriyim. Ne ders bilirim ne başka bir şey. Bilgisayarda da öyle muazzam yeteneklerim yok 10 parmak hızlı yazmak dışında. Sadece detaycı ve mükemmeliyetçi biriyim. Giriştiğim bir işte iğne deliği kadar içime sinmeyen bir şeye rastlarsam yaptığım işi komple silip süpürecek kadar da cesurum. Verdiğin örneğe gelirsem, onedio konsepti, sürekli ama sürekli ilgi gerektiren, yeni içeriklerin bulunup siteye girilmesini gerektiren ve gündemin takip edilmesini gerektiren bir iş. Yani benim projemin tam tersi. Benim projem arşiv niteliğinde bir internet portalı. Bilgiler sitede yer edindikten sonra sadece beslenecek, atıyorum şarkı sözleri kategorisi için zaten milyonlarca albüm ve şarkı sözü var. Yenileri girildikçe eklenecek. Bu örneğe benzer bir kaç kategori de ancak böyle ilerleyecek. Tekrardan teşekkür ediyorum motivasyon vermiş olduğunuz için. İsterseniz tanışabiliriz, cep telefonu kullanmıyorum fakat skype üzerinde sürekli çevrim içiyim.

Newjack adlı üyeden alıntı

Bu projeye ne oldu ya? Ses seda yok 5.5 ay önce okumuştuk...


Bu açmış olduğum konu, projemi okuyup yorum ve fikirlerini belirten arkadaşlar ile münazara yapabilmek içindir. Lokal olarak halen devam etmektedir.