-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
kargadergi.com adlı internet sitem var. 7 Ay gibi uzun bir sürede içerik yayını yapıyorum. 200 den fazla özgün yazı + haber+fanzin var. Sanat, kültür konularında fakat bir türlü istediğim hitleri alamıyorum. günde 30 kişi geliyor.
site konseptini geç kalmadan değiştirmek istiyorum. belli bir konu değilde insan'a dair tüm konular ile ilgili haber+eğlenceli yazı ve fanzinler yazmak istiyorum.
Artık tüm sitelerde bir konuda üzerine içerik yayımlanmıyor. Hemen hemen her konuda üzerinde bir yazı paylaşılıyor.
Sizce devam edeyim ? Yoksa değişkliği gerçekleştiriyim mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
7 ay neki hocam bence çalışmaya devam edin
2 kişi bu mesajı beğendi.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
7 ay meyve toplamak için erken bence biraz daha devam edin
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siteniz çok hoşuma gitti abi. 30 kişi olmaması lazım takipçinizim
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.turkcetemalar.com
ReCo
www.recepbaglar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
7 ay çok olmasada kısa bir süre bence. AMa sosyal ağlarda hedef kitlenizi taşıyan sayfalar açıp beğeni veya takipçilerini artırmaya bakın. İnsanlar web sitenizi tanısın. Ne amaçla kurulduğunu, ne tür içeriklerin yer aldığını görsünler. Sonra zaten yavaş yavaşta olsa hitleriniz artacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Daha önce de siteyle alakalı görüşlerimi belirtmiştim. Eğer yanlış anlamazsanız ürettiğiniz içeriklerin hedef kitleyle uyuştuğunu düşünmüyorum. Yani bu tip şeyler bir hayat tarzını yaşamayı gerektirir. İçeriklerin birçoğu sanki çaresizlikten yazılmış gibi. Doğal durmuyor.
Bana kalırsa geçen süreçte olmadığı aşikar. Hevesinizi kırmak istemem ama bence enerjinizi başka bir siteye verin. Sizi biraz daha içerik üretirken özgür hissettirecek birşey olsun. Bu sitede olması gerekenlerle, sizin oldurmaya çalıştığıklarınız arasında sıkışıp kalmış şeyler var.
Underground denebilecek bir kitleye hitap edecek bir alan adı var ama site geneli pek de öyle içeriklere sahip değil. Sizin yaşam tarzınızın da öyle olduğunu düşünmüyorum. Site daha doğru ellerde bence daha iyi neticeler alabilir. Siz de kendinizi daha iyi ifade edebilecek bir siteye ya da diğer sitelerinize odaklanabilirsiniz.
Bunlar kişisel fikirlerim. Kırıcı, incitici olmak istemem. Sadece forumda takip ettiğim, göz aşinalığım olan birisiniz ve iyi niyetli olarak bir şeyler yapmaua çalıştığınıza eminim ama bazen olmaz işte.
nrkn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Founder®, CDCS®, BA®
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Benim tavsiyem, sitenin en azından bilinirliğini arttırabilmek adına sosyal medya hesaplarından reklam vermen.. Çok değil en azından bir iki hafta da hem takipçin artar hemde hedeflediğin hitleri alabileceğini düşünüyorum..
Görünen o ki facebook da 174 takipçi var ve en son paylaşım 25 Mayıs da, yani sosyal medyayı verimli kullanamıyorsun, bu tarz bir sitenin asıl trafik kaynağının sosyal medya desteklendiğinde oluşacağı kanısındayım.
1 kişi bu mesajı beğendi.