Flexmag temasını öneririm, keşfettiğimden beridir nerdeyse her siteme kurdum ve üye görüşleri her zaman çok iyi oldu, adsense kazancımıda ciddi derecede arttırdı :) Benimde yakın zamanda bir spor sitesi kurma hevesim oldu hatta orjinal bir fikirdi (halen yapma düşüncem var o yüzden saklı kalsın :) ), güzel bir domain bulamayınca askıya almıştım :)
http://themeforest.net/item/flex-mag-responsive-wordpress-news-theme/full_screen_preview/12772303 bu tema mı hocam ?
Şu anda sadece NBA veya basketbol üzerine böyle proje hazırlığımız var. Eğer beraber çalışmak isterseniz detaylandırabiliriz.
Ama domain olarak bence tahmin konseptinin dışında bir domain almanızı öneririm.
Ama domain olarak bence tahmin konseptinin dışında bir domain almanızı öneririm.
Teşekkürler hocam ekibim var , başarılar dilerim. Domain öneriniz için teşekkürler başka bir ad düşeneceğim
Atacani Şahsi görüşüm olarak belirteyim;
1- O domain'e bahsettiğiniz site kurulmaz çünkü sitenin içeriği ile domain ters düşer,
2- ThemeForest' de birkaç tane kaliteli spor teması mevcut,
3- Böyle bir site için ekip olarak çalışma yapmalısın. Aksi halde bahsettiğin büyük siteler mevcutken ziyaretçi çekmen zor olur.
1- O domain'e bahsettiğiniz site kurulmaz çünkü sitenin içeriği ile domain ters düşer,
2- ThemeForest' de birkaç tane kaliteli spor teması mevcut,
3- Böyle bir site için ekip olarak çalışma yapmalısın. Aksi halde bahsettiğin büyük siteler mevcutken ziyaretçi çekmen zor olur.
Bir türlü istediğimi bulamadım , anlaşıldı bu domainle olmaz :)
Bende internette domain'in en az proje kadar önemli olduğunu düşünenlerdenim;
Şahsen domain bana sadece iddia tahminleri satışları gibi şeyleri anımsatıyor, içerisinde haber geçen bir domain daha iyi olur yada tamamen bir lakap ile markalaşabilirsin.
Şahsen domain bana sadece iddia tahminleri satışları gibi şeyleri anımsatıyor, içerisinde haber geçen bir domain daha iyi olur yada tamamen bir lakap ile markalaşabilirsin.
Anladım hocam bende sporx gibi orjinal bir şey arıyorum
* Bu arada sanırım başlık para dilenir gibi olmuş, ondan yanıt alamadım pek:) Benim sadece görüşe ve bilgiye ihtiyacım var bu konu hakkında