Bu konuda WMAracı üyeleri olarak nereden nereye geldiğimizi yazalım.


Hem site kurmaya, belli bir başarıya ulaşmaya çalışanlara bir ışık olsun , hem de hali hazırda belli bir başarıya ulaşan ancak gelecekte nerelere geleceği konusunda karamsar olanlara örnek olsun bu konu.

İlk olarak ben başlıyorum, sizden de ricam bu şekilde devam ettirmeniz :)

Başlıyorum.

2 sene önce ilk olarak bir film makale sitesi ile giriş yaptım. 3-4 ay uğraşın ardından bu iş benim için sıkıcı olmaya başladı. Keyif alamadığım için son verdim.

Bu işin ardından konsola ilgim ve bilgime güvenerek konsolum.com 'u kurdum.
Öncelikle domain çok beğenildi ve yazdığım(ız) yazılar oldukça ilgi gördü. Turnuvalar vs derken iyi yerlere geldik.

Konsolum ilk kurulduğunda hedefimiz Alexa'da düşmekti, ama ardından bunun yeterli olmadığını hem Google'dan hemde sosyal medya hesaplarımızdan güzel bir hit almamız gerektiğini anladım.

Google için bol bol içerik girdik , siteyi güncel tuttuk. Facebook sayfamızı bir çok reklamla canlı tuttuk, bir çok etkinlik yaptık.

İlk olarak günlük 1000 hiti yakaladık bunun ardından içeriğe ve kaliteyi arttırmaya devam ettik. Youtube kanalı , Twitter hesabı gibi şeyleri kattık. En sonunda hepsi uyum içine girince güzel bir çizgiye ulaştık.

Günlük en az 3000 Hit almaya 11 ayda ulaştık.
Facebook sayfamız çoğu oyun sitesinden daha canlı hale geldi, yaklaşık 14 bin beğeniye ulaştı.

Bir çok oyun ürün satışı yapan yer bizimle iletişime geçiyor ve daha şimdiden ciddi bir gelir elde ettiğimizi düşünüyorum.

Site adresim: konsolum.com
Facebook sayfamız : facebook.com/konsolum

Son olarak söylemek istediğim gelişmekte en büyük fayda haberden çok ilgi çekici, hiç bir yerde olmayan bilgilendirici yazılar ve Facebook sayfasını canlı tutmak oldu.