makyak476 adlı üyeden alıntı

türknet galiba yeni bir firma. Bence altyapısı çokta sağlam değildir. Süperonline derim ben.


CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Fiber alt yapiniz varsa superonline, ki turk ******* yok diyorsa yuksek ihtimal yoktur; mecburen turk.net.
Alt yapı için ikisiyle de gorusun, bu fiyat araliginda en yuksek hiz hangisi veriyorsa alın geçin, zaten tekelde 4 firma var hemen hemen, 10 dakikada sorunu yanıtlarsınız.


FirstGrafik adlı üyeden alıntı

süperonline tavsiye etmiyorum çok fazla sorun yaşadım. Fakat bir o kadar da türknet kullanmadım. Taahhütsüz olanı seç derim sorun yaşarsan kapattırırsın en azından.


minkaju19 adlı üyeden alıntı

Hocam uydunet,*****, dsmart, vodafone net ve hatta aveanın jet modemine kadar kullandım, Superonline kadar iyisini görmedim. A.k.k girene kadar on numara internet ancak A.k.k girdikten sonra da kanser. Ayda yılda bir kesilir ama onun dışında da bi sıkıntısı yok.


CezaLet adlı üyeden alıntı

Super online bana şu an 13-14 mbps sağlıyor. *****te iken 8-9 idi. Fakat o zaman eski modem kullanıyordum onun etkisi olabilir.

Her halükarda superonline derim tabii ki yine de. Yani o varken *****e ihtiyaç zaten duyulmaz.

Fakat *****in son dönemde yaptığı yenilik ve ataklar göz ardı edilemez.


Heuristic adlı üyeden alıntı

Süperonline diye önerebilirim. TürkNet ile daha evvel ofis içerisinde bir kullanım sağladık ancak müşteri memnuniyetsizliği hat safada olan bir firma idi.


TheThanatos adlı üyeden alıntı

Hocam Turkneti 1 ay deneyin taahhüt yokmul zaten olmadı değiştirirsiniz 16 megabite kadar destekliyormuş olmadı başka firmaları denersin.


Hepinize teşekkürler arkadaşlar superonline vdsl paketinden bana uygun olan paketi seçip açtım. 3 Güne kadar gelip kurulumu yapcaklarmış..