Öncelikle tabiki de Gamelebi olarak bizler de, sizler gibi oyun oynamayı seven insanlarız. Gamelebi olarak oynadığımız oyunlar ile ilgili bilgileri,haberleri,güncellemeleri ve daha bir çok içeriği bir portal da toplamaya karar verdik. Ve ortaya tabiki Gamelebi çıktı.

Gamelebi Türkiye’deki bir çok oyun portalına göre daha gelişmiş şekil de tasarlandı.

* Gamelebi’de bir oyunu takip edebilirsiniz. Takip ettiğiniz tüm oyunlar ile ilgili gelişmeler kayıt olurken kullandığınız mail adresinize otomatik olarak yollanacaktır.
* Gamelebi’de oyun editörleri dışında siz kullanıcılar da oyun incelemesi yapabilir veya başka bir kullanıcının yaptığı incelemeyi okuyabilir, değerlendirebilirsiniz.
* Gamelebi’de oyun editörlerinin yazılı ve videolu oyun incelemelerini artı olarak kullanıcıların yani sizlerin gönderdiği oyun incelemelerini bulabilirsiniz.
* Oyunlara özel olarak oluşturduğumuz profil sayfaları ile sadece o oyun ile ilgili haberleri,videoları,resimleri ve gelişmeleri görebileceksiniz. Aynı zaman da oyunlara özel oluşturulan profiller deki forumları kullanarak diğer oyuncular ile fikir alışverişi yapabileceksiniz.
* Oyun Editörlerimizin yanı sıra sizler de oyunlara puan verebilecek ve böylece hem kullanıcı, hemde editörlerin o oyun ile ilgili derecelendirmesine bakarak oyunun kalitesini öğrenebileceksiniz.
* Online oyunlara ait profil sayfaların da o oyunu oynayan yayıncılar/youtuberlar ile ilgili sekme bulunur. Bu sekmede izlemekten keyif aldığınız yayıncı ve youtuberları izleyebilirsiniz.
* Youtuberlar tarafından yapılan oyun incelemelerini ve o oyun ile ilgili videolarını oyunun sayfasında bulabileceksiniz.
* İlerleyen zamanlar da bir çok konu da portalımızı geliştireceğiz. Şuan bile ekibimizin aklın da bir çok proje bulunmakta. Zaman her şeyin ilacıdır diyerek yavaş yavaş ilerlemeyi tercih ediyoruz.


Dilerseniz hemen sitemize göz atabilirsiniz; www.gamelebi.com