dragonwx adlı üyeden alıntı

Adsense için konuşuyorum.
Koskaca Google, binlerce mühendise ev sahipliği yapmakta.
Bu insanlar reklam algoritmasını oluşturmakla kalmıyor, adeta seni beni fişliyor internet ortamında. Girdiğimiz sitelere kadar bakıp ona göre reklam sunuyor, bir siteye girdiğimizde fare tıklamalarına kadar inceliyor.
Şimdi siz milyar dolarlık şirketi yanlış anlaşılmasın emeğinizi hor görmüyorum, 50tl lik program ile maalesef kandıramazsınız. Yani 450 görüntülenmeye 200 tık demek siteye giren herkes bir reklama 1-2 kez tıkladı demek ki buda imkansız bir olay zaten o hesap saatli bomba gibidir kendi pimini çekmiştir. En fazla 1 ödeme alırsınız oda reklamverenlerden çalınmış haram paradır açıkcası. Her neyse pek etik değil bana göre baltamak gibi olmasın ancak görüşümü belirttim ben sadece.
Hayırlı satışlar...


Gösterim sayısını arttırmak elimde olan bir durum. Dediğim gibi adsense'in tek reklam gösterimi website üzeri değil yapılan onca işlem var. Web adsense reklamı kullanıyorsanız böyle düşünmenizi mantıklı buluyorum. Sistemde zaten tek kullanıcı görünmüyorsunuz. Farklı kullanıcılar olaraksınız. Ha derseniz haram mı helal mi ona cevabım ne haram ne helal. Helali ödemeyen bir sistemde haramlık helallik arayamam o dakikadan sonra