Arkadaşlar her geçen gün burada aynı konuları görüyorum site yap adsense başvur zengin olma hayalleri mynet ne kazanıyor onedio içerik hırsızı arkadaşlar bunları konuşmak yada tartışmak size birşey sağlamaz o adamın kazancının yanında adsense kazandığı herhalde şeydir çerez benzin personel ihtiyacı falandır.

Arkadaşlar Allah sizlere akıl vermiş değil mi neden sadece reklam kazancına odaklanıyorsunuz anlıyorum çoğunuz öğrencisiniz ve hızlı paraya ihtiyacınız var anca o kadar kolay değil.

Forumda görüyorum iki üç kelimede şans eseri de olsa yükselme sağlayan SEO UZMANI iki üç tane temayı kurabilen WORDPRESS UZMANI oluyor. Biraz daha ilerliyor birkaç siteden backlink alma imleme vs buluyor backlink paketçi oluyor sonra şikayet ban veladdalin amin (mecazidir).

Arkadaşlar bırakın reklamı adam akıllı projeler düşünün bırakın 1 ayda kazanmayın 5. ayda sabit minimum kazanın. Nerdesin kardeşim Balıkesir misal aç kardeşim güzel bir şehir rehberi ne bileyim biraz para harca SEO yaptır biraz Adwords harca sonra premium üyelik sat ne bileyim dükkan sat bu çok kısıtlı bir örnek mesela eniyihekim.com tamam çok yatırımı oldu ve koskoca şirket ama nasıl güzel dimi hangi ili hangi alanı yazarsan yaz adam sana karşına çıkarıyor her ay hekimlerden ücret alıyor o aylık 500000 kazansın bırak sen 500 kazan kardeşim .

Yatırım olmadan kazanç olmaz en kötü 30 TL domain 30 TL hosting 60 TL tema alıyorsun aylık 50 TL adsense kazanıyorsun değiyor mu ben sana diyeyim değmez çünkü geleceği yok senin haftalarca yazdığın konuda onedio hürriyet tek makale yazsın tek anahtar kelime koysun kendini sıralamada bulamazsın.

Yatırım şart ama yatırım kadar stratejı şart yatırımınız başlarken 50 kazanç 0 olur yatırım 50 olur kazanç 20 olur yatırımınızın 2 katı kazanmak ve kazandıracak iş yapmak sizin stratejinizdir.

Umarım faydalı bir yazı olur umarım yeni ve sağlam projelere yönelirsiniz umarum ilk ay 50 değilde 5. ayda 5000 kazanırsınız.

Ha bir de son zamanlarda gelen code canyon dan al admob ekle google play lideri olmayı hedefleyen uygulama ol arkadaşlar mantıklı yapın sadece bunu diyorum