Başlığa bakıp ırkçılık yaptığımı düşünmeyin, ben de Türküm ama kendi memleketimin insanından şikayetçiyim arkadaş :)

10 yıldır online oyunlar oynuyorum. Silkroad, Knight, Cabal v.s. Bu oyunların içinde karşılaştığım Türk oyuncuların büyük kısmı ya dilencilik ya **************lık yapıyor ya da gevezelik yapıp insanları rahatsız ediyordu. Neden bir Avrupa veya Amerikalı'nın oyuna bakışıyla bizim insanımızın oyuna bakışı bir değil ki?

Geçen gün kafa dağıtırım diye Steam'dan Cs:go satın aldım. Bende sanıyorum ki herkes olgun (sonuçta paralı oyun), herkes işine bakacak :) Yok arkadaş 12-13 yaşında çocuklar burayı da doldurmuş. Her gelenin ilk lafı: Türk var mı Türk? Gel gel var :) Olsa ne olmasa ne? Gir oyununu oyna çık git be adam... Aynı oyunun içinde başka bir çocuk her öldürdüğü adamın ardından "naayssss", her ölümünün ardından "vaaattt" diye bağırıyor :D İngilizce bilmediği aşikar fakat zorluyor işte.

Cs'nin yeni oyununda genel anlamdan çok memnun kaldım. Yalnızca oyunda yaşı küçük oyuncuların ettiği küfürler ve tavırları beni hayal kırıklığına uğrattı. Bilmiyorum belki bana denk geliyordur bu tipler :rolleyes: