lostyazilim

Ne bu çektiğim Google'dan

19 Mesajlar 1.614 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

emre7 emre7 emreguney.info Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)
Kişisel blogum 4 aydır açık ve 75'den fazla özgün yazı var. Bazen ara verdiğim olmuştur ama onun dışında günde 1 yazı yazıyorum genelde.

Sosyal medya vs reklam linkleme vs yapmıyorum. Fakat yazdığım yazının indekslenmesi 1 gün sürüyor ve günde 4-5 hit geliyor googledan.

4 aylık bir blog için çok az. Kendi yaptığım temayı kullanıyordum onda sorun olur diye hazır temaya geçtim yine aynı. Ne yapmam gerek akıl verin. Site adımın altında yazıyor.

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
wmaraci
reklam

Inal Inal Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek SEO Expert | Pazarlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** İ**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 480 / 327
  • Ticaret 31, (%97)
Sadece yazı ile SEO olur diyenleri çağırın bu konuya

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

Inal adlı üyeden alıntı

Sadece yazı ile SEO olur diyenleri çağırın bu konuya

Son yazılarımı yoastın seo kurallarına göre yazıyorum ama sonuç aynı.

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)

Emirhanc Emirhanc Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 73 / 74
  • Ticaret 16, (%88)
İçeriklerin ilgi çekici olmayabilir veya başlıklarında ve içierikte hata yapıyosundurç

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

EmirhanÇ adlı üyeden alıntı

İçeriklerin ilgi çekici olmayabilir veya başlıklarında ve içierikte hata yapıyosundurç

Genelde web bilgileri veriyorum ne kadar ilgi çekici olabilir. İsterseniz bloguma bir bakın.

Webdanismanlikc Webdanismanlikc www.webaski.com Kullanıcı
  • Üyelik 08.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 177 / 237
  • Ticaret 89, (%98)
Hocam sitenize girdiğim gibi herhangi bir makaleye tıkladım gezinmedim hiç içerisinde. özgün makale tabikide çok önemli ama bu özgün makale başlı başına bir işe yaramaz. kesinlikle H etiketine uygun olmalı makaleleriniz ve min 2 tane link çıkartmalısınız.

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

ceqyat adlı üyeden alıntı

Hocam sitenize girdiğim gibi herhangi bir makaleye tıkladım gezinmedim hiç içerisinde. özgün makale tabikide çok önemli ama bu özgün makale başlı başına bir işe yaramaz. kesinlikle H etiketine uygun olmalı makaleleriniz ve min 2 tane link çıkartmalısınız.

Yoastın dediği şekilde bir link çıkartıyorum dahili olarak ve anahtar kelime seçtiğim kelimenin bulunduğu bir başlığı h3 olarak etiketliyorum. İlk paragrafta anahtar kelime kullanıyorum. Eski yazılar öyle değildir ama. Son 15 yazı falan öyle

Webdanismanlikc Webdanismanlikc www.webaski.com Kullanıcı
  • Üyelik 08.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 177 / 237
  • Ticaret 89, (%98)
2 link çıkartın hocamve linkleri renklendirmeyin. makalelerinizde de H3 etiketi bir işe yaramaz aksine daha kötü olur (düzen). Makalelerinizi kesinlikle 200-300 kelimenin altında yazmayın onun aşağısındakiler çöp. makalelerinizde giriş gelişme socuç şeklinde yazın. ve başlık H1 giriş H2 gelişmede H3 ve h4 kullanın sonucta H5 ve H6 kullanın emin olun ki etkisi 1 hafta içerisinde fark edeceksinizdir ;)

rostistos rostistos www.pembeportakal.net Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Seo
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ü**
  • Mesajlar 992
  • Beğeniler 423 / 303
  • Ticaret 41, (%100)
Her özgün yazı mutlaka ; plurk , g+ , facebook , vk.com , folkd.com , scoop.it , diigo.com gibi sitelerde paylaşılmalı .. yoksa yapılan iş havanda su dövmektir.. Ayrıca rss sitelerine feedler eklenmeli küçük bir sarmal ağ oluşturulmalıdır ki site alt sayfaları hit alsın..
kappadox

kişi bu mesajı beğendi.

Bedava Parfüm Burada => https://bedavanumune.net/

Sercecik Sercecik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 27 / 45
  • Ticaret 2, (%100)
Dostum ya forumu hiç okumuyosun yada yenisin SEO kosunda. hep aynı sorular aynı şeyler.

1-Backlink çalışman yok
2-Kaliteli site oluşturmadan kaliteli içerik yapmak önemsiz. tek problem bu. 4 ay çok değil.

önce backlink çalışması yap ve hitler genelde 8.aydan sonra ani şekilde yükselir. ben 45 50 hit alan sitemin hit alacağına kesin gözüyle baka baka 8.ayını bekledim güncelleme sonrası bakdıgımda hit sayısı aniden 300 ve ardından 600 e çıktı. popüler wordpress sorunlarına falan işte aklına ne gelirse onları güzelce kaleme al paylaş gelecek için depola onlar değerlenir. aynı zamanda şu konuya bak; https://wmaraci.com/forum/dayanismalar/kaliteli-backlinkler-304317.html

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al