emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Kişisel blogum 4 aydır açık ve 75'den fazla özgün yazı var. Bazen ara verdiğim olmuştur ama onun dışında günde 1 yazı yazıyorum genelde.
Sosyal medya vs reklam linkleme vs yapmıyorum. Fakat yazdığım yazının indekslenmesi 1 gün sürüyor ve günde 4-5 hit geliyor googledan.
4 aylık bir blog için çok az. Kendi yaptığım temayı kullanıyordum onda sorun olur diye hazır temaya geçtim yine aynı. Ne yapmam gerek akıl verin. Site adımın altında yazıyor.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
Inal
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO Expert | Pazarlama
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Sadece yazı ile SEO olur diyenleri çağırın bu konuya
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Son yazılarımı yoastın seo kurallarına göre yazıyorum ama sonuç aynı.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
Emirhanc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%88)
İçeriklerin ilgi çekici olmayabilir veya başlıklarında ve içierikte hata yapıyosundurç
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Genelde web bilgileri veriyorum ne kadar ilgi çekici olabilir. İsterseniz bloguma bir bakın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
89, (%98)
Hocam sitenize girdiğim gibi herhangi bir makaleye tıkladım gezinmedim hiç içerisinde. özgün makale tabikide çok önemli ama bu özgün makale başlı başına bir işe yaramaz. kesinlikle H etiketine uygun olmalı makaleleriniz ve min 2 tane link çıkartmalısınız.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
ceqyat adlı üyeden alıntı
Hocam sitenize girdiğim gibi herhangi bir makaleye tıkladım gezinmedim hiç içerisinde. özgün makale tabikide çok önemli ama bu özgün makale başlı başına bir işe yaramaz. kesinlikle H etiketine uygun olmalı makaleleriniz ve min 2 tane link çıkartmalısınız.
Yoastın dediği şekilde bir link çıkartıyorum dahili olarak ve anahtar kelime seçtiğim kelimenin bulunduğu bir başlığı h3 olarak etiketliyorum. İlk paragrafta anahtar kelime kullanıyorum. Eski yazılar öyle değildir ama. Son 15 yazı falan öyle
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
89, (%98)
2 link çıkartın hocamve linkleri renklendirmeyin. makalelerinizde de H3 etiketi bir işe yaramaz aksine daha kötü olur (düzen). Makalelerinizi kesinlikle 200-300 kelimenin altında yazmayın onun aşağısındakiler çöp. makalelerinizde giriş gelişme socuç şeklinde yazın. ve başlık H1 giriş H2 gelişmede H3 ve h4 kullanın sonucta H5 ve H6 kullanın emin olun ki etkisi 1 hafta içerisinde fark edeceksinizdir ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Her özgün yazı mutlaka ; plurk , g+ , facebook , vk.com , folkd.com , scoop.it , diigo.com gibi sitelerde paylaşılmalı .. yoksa yapılan iş havanda su dövmektir.. Ayrıca rss sitelerine feedler eklenmeli küçük bir sarmal ağ oluşturulmalıdır ki site alt sayfaları hit alsın..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bedava Parfüm Burada => https://bedavanumune.net/